OLUDOMI Napisano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2013 Hmm mam problem z szczepieniami moje szczepienia gdzieś wsiąkły szukalam pytalam i nie wiem gdzie jeszcze moge zapytac o nie w przychodni gdzie uczeszczalam jako dziecko tez ich nie ma w sanepidzie również gdzie ich szukac ??? moze ktos juz mial taki dylemat a podejrzewam ze pewnie byli tacy co mieli z tym problem to prosila bym o podpowiedz.PS:to teraz juz nie wiem czy na tych badaniach w krakowie lub warszawie zaszczepia mnie jeszcze raz na to samo??? mój mężczyzna nie miał żadnych szczepień i został zaszczepiony tylko na tężec bo trzeba go odnawiać co ileś lat oraz na żółtaczkę A+B także spokojnie
haneczka019 Napisano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2013 Hmm mam problem z szczepieniami moje szczepienia gdzieś wsiąkły szukalam pytalam i nie wiem gdzie jeszcze moge zapytac o nie w przychodni gdzie uczeszczalam jako dziecko tez ich nie ma w sanepidzie również gdzie ich szukac ??? moze ktos juz mial taki dylemat a podejrzewam ze pewnie byli tacy co mieli z tym problem to prosila bym o podpowiedz.PS:to teraz juz nie wiem czy na tych badaniach w krakowie lub warszawie zaszczepia mnie jeszcze raz na to samo??? Poszukaj książeczki zdrowia (tej którą rodzic dostaje zaraz po narodzinach dziecka), ewentualnie posprawdzaj jeszcze w szkołach do, których chodziłaś.
luśka Napisano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2013 mój mężczyzna nie miał żadnych szczepień i został zaszczepiony tylko na tężec bo trzeba go odnawiać co ileś lat oraz na żółtaczkę A+B także spokojnie Ufff to kamien z serca na tezec szczepiona bylam koncem lutego tego roku, to mysle ze musze zalatwic zaswiadczenia o tym szczepieniu i zabrac je ze soba na badania to mnie ominie ta szczepionka.A jesli chodzi o szczepienia szkolne i jako dziecko to nie ma szans na odszukanie tak jak juz pisalam .
karusek Napisano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2013 Ufff to kamien z serca na tezec szczepiona bylam koncem lutego tego roku, to mysle ze musze zalatwic zaswiadczenia o tym szczepieniu i zabrac je ze soba na badania to mnie ominie ta szczepionka.A jesli chodzi o szczepienia szkolne i jako dziecko to nie ma szans na odszukanie tak jak juz pisalam . można jeszcze poszukać danych dotyczących szczepień w archiwum placówki medycznej, do której uczęszczałaś, w kartach zdrowia). Dzisiaj rozmawiałem z jedną z pielęgniarek na ten temat takie informacje są dostępne (placówka medyczna wystawia jakiś raport czy coś tam).
OLUDOMI Napisano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2013 a ja mam pytanie bo w Eliis należy wpisać numer A? a co chodzi ?
sly6 Napisano 14 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2013 odpowiedz co do numeru padala 11 czerwca Jest on też na wizie pod nazwą Registration Number.
marika Napisano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2013 Hej, Wiem, że o ELIS już dużo było pisane, ale mam problem, nie chce zaakceptować mojego A Number "A-Number does not contain a valid pattern (i.e. (e.g. A123456789))". Wpisuje taki, jak jest w paszporcie. Czy ktoś miał może taki problem i udało mu się go rozwiązać? Będę wdzięczna za pomoc bo już mnie szlag trafia!!!
marika Napisano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2013 Przepraszam, nie było pytania;) Doczytałam w informacjach na boku strony, że jeśli twój A Number ma mniej cyfr niż 9, to trzeba wpisać tyle zer po literce A aby suma cyfr wynosiła 9
runawaybrode Napisano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2013 Kochani! Gdzie sprawdzić czy dokumenty dotarły do KCC? Czy ktoś z wylosowanych dostał już zaproszenie na rozmowę w październiku?
sly6 Napisano 14 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2013 najwczesniej takie zaproszenie beda po 15 sierpnia a wiec za jakies 2 miesiace to bedzie dla tych osob ktore beda miec rozmowe w pazdzierniku tzn od 1 nalezy pisac do nich na e-mial za zapytaniem czy dotarly
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.