Skocz do zawartości

Dv 2013 - Co Po 1 Maja 2012?pytania,odpowiedzi

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hmm :unsure: mam problem z szczepieniami moje szczepienia gdzieś wsiąkły szukalam pytalam i nie wiem gdzie jeszcze moge zapytac o nie w przychodni gdzie uczeszczalam jako dziecko tez ich nie ma w sanepidzie również gdzie ich szukac ??? moze ktos juz mial taki dylemat a podejrzewam ze pewnie byli tacy co mieli z tym problem to prosila bym o podpowiedz.PS:to teraz juz nie wiem czy na tych badaniach w krakowie lub warszawie zaszczepia mnie jeszcze raz na to samo??? :huh:

mój mężczyzna nie miał żadnych szczepień i został zaszczepiony tylko na tężec bo trzeba go odnawiać co ileś lat oraz na żółtaczkę A+B :) także spokojnie :)

• Odpowiedzi 3 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Hmm :unsure: mam problem z szczepieniami moje szczepienia gdzieś wsiąkły szukalam pytalam i nie wiem gdzie jeszcze moge zapytac o nie w przychodni gdzie uczeszczalam jako dziecko tez ich nie ma w sanepidzie również gdzie ich szukac ??? moze ktos juz mial taki dylemat a podejrzewam ze pewnie byli tacy co mieli z tym problem to prosila bym o podpowiedz.PS:to teraz juz nie wiem czy na tych badaniach w krakowie lub warszawie zaszczepia mnie jeszcze raz na to samo??? :huh:

Poszukaj książeczki zdrowia (tej którą rodzic dostaje zaraz po narodzinach dziecka), ewentualnie posprawdzaj jeszcze w szkołach do, których chodziłaś.

Napisano

mój mężczyzna nie miał żadnych szczepień i został zaszczepiony tylko na tężec bo trzeba go odnawiać co ileś lat oraz na żółtaczkę A+B :) także spokojnie :)

Ufff :huh: to kamien z serca na tezec szczepiona bylam koncem lutego tego roku, to mysle ze musze zalatwic zaswiadczenia o tym szczepieniu i zabrac je ze soba na badania to mnie ominie ta szczepionka.A jesli chodzi o szczepienia szkolne i jako dziecko to nie ma szans na odszukanie tak jak juz pisalam .

Napisano

Ufff :huh: to kamien z serca na tezec szczepiona bylam koncem lutego tego roku, to mysle ze musze zalatwic zaswiadczenia o tym szczepieniu i zabrac je ze soba na badania to mnie ominie ta szczepionka.A jesli chodzi o szczepienia szkolne i jako dziecko to nie ma szans na odszukanie tak jak juz pisalam .

można jeszcze poszukać danych dotyczących szczepień w archiwum placówki medycznej, do której uczęszczałaś, w kartach zdrowia). Dzisiaj rozmawiałem z jedną z pielęgniarek na ten temat takie informacje są dostępne (placówka medyczna wystawia jakiś raport czy coś tam).

Napisano

Hej,

Wiem, że o ELIS już dużo było pisane, ale mam problem, nie chce zaakceptować mojego A Number "A-Number does not contain a valid pattern (i.e. (e.g. A123456789))". Wpisuje taki, jak jest w paszporcie. Czy ktoś miał może taki problem i udało mu się go rozwiązać? Będę wdzięczna za pomoc bo już mnie szlag trafia!!!

Napisano

Przepraszam, nie było pytania;)

Doczytałam w informacjach na boku strony, że jeśli twój A Number ma mniej cyfr niż 9, to trzeba wpisać tyle zer po literce A aby suma cyfr wynosiła 9 :)

Napisano

najwczesniej takie zaproszenie beda po 15 sierpnia a wiec za jakies 2 miesiace

to bedzie dla tych osob ktore beda miec rozmowe w pazdzierniku :) tzn od 1

:)

nalezy pisac do nich na e-mial za zapytaniem czy dotarly :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...