klinkuu Napisano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2013 Witam,Mam problem z opłatą za GC. Gdy chce dokonać płatności (wybieram opcje drugą) Pay Via Plastic Card (PC) (ex: American Express, Discover, Mastercard, VISA) Uzupełniał wszystkie wymagane pole i podczas sprawdzania wyskakuje mi błąd. The card has been declined, the transaction will not be processed Problem dotyczy karty VISA z konta Walutowego Dolarowego PEKAO SA, oraz z karty VISA Electron z mBanku. Czy ktoś może natknął się na taki błąd i zna może ewentualne rozwiązanie? Czy może chodzi tutaj o zablokowanie po przez płacenie kartą w internecie ?
stuff1000 Napisano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2013 U mnie napisało failed, ale opłata przeszła i dostałem potwierdzenie
ilya_ Napisano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2013 Juz Jestem Po rozmowie!! Wiza Przyznana !! Rozmawialam z Pania Konsul , po angielsku ,Najpierw zlozylam przysiege, ze to co napisalam w form. jest prawda. Pyt: 1.Czy byla juz Pani w Stanach -tak kika razy 2.Dlaczego chce Pani wyjechac do Usa? - Im Love in it 3. Czy podobala sie Pani praca wakcyjna na J1? - oczywiscie 4. Do Kogo pani jedzie? -ciocia 5. Czy Ma Pani chlpaka/nazeczonego? Pytam poniewaz jak Pani ma to moglibyscie wyjechac razem - Nie, nie mam 6.W jakim charakterze chce Pani pracowac w Usa? --- 7. Gdzie obecnie Pani pracuje? ---- W Porzadku , kwalifikuje sie Pani do otrzymania Zielonej Karty :) Gratulacje and Good Luck!! Thank You !! JUpiiiiiiii :) :) Bardzo sie ciesze ze jestem juz Po wszystkim !! I Bardzo Wam ( Administratorom, Forumowiczm) DZIEKUJE za Wszelka Pomoc !!! a pytanie to jak odpowiedzialas ? wg mnie to jest najwazniejszy pytanie...
neli365 Napisano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2013 a pytanie to jak odpowiedzialas ? wg mnie to jest najwazniejszy pytanie... Nie Rozumiem o co Pytasz
ilya_ Napisano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2013 W jakim charakterze chce Pani pracowac w Usa? rozumeim ze kreski oznaczaja, ze nie chcesz ujawnic tej informacji.
villa Napisano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2013 Witajcie, Moja rozmowa, zakonczona sukcesem, odbyla sie na poczatku maja. Padly standardowe pytania: - Czy bylam w usa, i jak dlugo? - co studiowalam? - z jakich przedmiotow zdawalam mature - jak dlugo trwala moja nauka( w latach) Ogolnie wylacznie pytania dotyczace mojego wyksztalcenia. Byl ze mna maz i dziecko- nie bylo zadnych pytan do meza. Zycze powodzenia wszystkim forumowiczom i dziekuje za pomoc!
neli365 Napisano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2013 W jakim charakterze chce Pani pracowac w Usa? rozumeim ze kreski oznaczaja, ze nie chcesz ujawnic tej informacji. Dokładnie Gratulacje Villa !!
uslow Napisano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2013 Witajcie, Moja rozmowa, zakonczona sukcesem, odbyla sie na poczatku maja. Padly standardowe pytania: - Czy bylam w usa, i jak dlugo? - co studiowalam? - z jakich przedmiotow zdawalam mature - jak dlugo trwala moja nauka( w latach) Ogolnie wylacznie pytania dotyczace mojego wyksztalcenia. Byl ze mna maz i dziecko- nie bylo zadnych pytan do meza. Zycze powodzenia wszystkim forumowiczom i dziekuje za pomoc! Gratulacje
mi0706 Napisano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2013 kolejny zadowolony szczęściarz! Powodzenia!!!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.