Skocz do zawartości

Dv 2013 - Co Po 1 Maja 2012?pytania,odpowiedzi

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

widze ze stres sie daje we znaki ..chyba chodzi o czerwiec 2014 roku :)

Mozna zrobic jak pisze jkb ale sa te pewne ale

Gdzie ma przyjsc GC,ktos ja pewny odbierze?przesle Ci ja czy tez zatrzyma do Twojego powrotu?

co do opozniania rozmowy to na samym poczatku rozmow mozna by zaryzykowac,pozniej moze juz zabraknac wiz

Napisano

widze ze stres sie daje we znaki ..chyba chodzi o czerwiec 2014 roku :)

Mozna zrobic jak pisze jkb ale sa te pewne ale

Gdzie ma przyjsc GC,ktos ja pewny odbierze?przesle Ci ja czy tez zatrzyma do Twojego powrotu?

co do opozniania rozmowy to na samym poczatku rozmow mozna by zaryzykowac,pozniej moze juz zabraknac wiz

Oczywiście, ze czerwiec 2014 przepraszam za pomyłkę.

Czy jedyny problem o jakim mówisz to odbiór GC? Po jakim czasie od przylotu możemy się jej spodziewać?

Nie będzie problemów po przekroczeniu granicy, że tak sobie latam i wracam?;)

Napisano

Oczywiście, ze czerwiec 2014 przepraszam za pomyłkę.

Czy jedyny problem o jakim mówisz to odbiór GC? Po jakim czasie od przylotu możemy się jej spodziewać?

Nie będzie problemów po przekroczeniu granicy, że tak sobie latam i wracam? ;)

GC przyjdzie pocztą po około 4 tygodniach.

Nie będzie żadnych problemów. Od momentu kiedy Cię wpuszczą po raz pierwszy jesteś rezydentem i zawsze możesz wyjechać z USA na nie dłużej niż rok!

Napisano

GC przyjdzie pocztą po około 4 tygodniach.

Nie będzie żadnych problemów. Od momentu kiedy Cię wpuszczą po raz pierwszy jesteś rezydentem i zawsze możesz wyjechać z USA na nie dłużej niż rok!

Dzieki, ale to zawsze dodatkowe, po ile sa teraz bilety? 3 tys PLN?

Napisano

Dzieki, ale to zawsze dodatkowe, po ile sa teraz bilety? 3 tys PLN?

To nie ma znaczenia po ile są teraz, przecież będziesz lecieć w czerwcu 2014, prawda?

Możesz wtedy znaleźć bilet nawet za 1600-1800 zł w dwie strony. Oczywiście to opcja bezwrotnego biletu.

Napisano

i nie mowisz gdzie :) a to jest wazne co do cen biletow :)

a jak nie przyjdzie GC to nalezy tym sie zainteresowac jak i samym SSN dlaczego nie ma go :)

jedynie jak bedziesz wracac na samej pieczatce moga Cie wezwac do pokoju na sprawdzenie szczegolowe ;)

Napisano

i nie mowisz gdzie :) a to jest wazne co do cen biletow :)

a jak nie przyjdzie GC to nalezy tym sie zainteresowac jak i samym SSN dlaczego nie ma go :)

jedynie jak bedziesz wracac na samej pieczatce moga Cie wezwac do pokoju na sprawdzenie szczegolowe ;)

Mysle,ze to bedzie Boston. Sprawdzenie szczegolowe? can't wait....

Napisano

Mysle,ze to bedzie Boston. Sprawdzenie szczegolowe? can't wait....

To najtaniej pewno możesz trafić za jakieś 1900 zł. Sprawdzaj Lufę pod koniec roku. Na czerwiec będą coś szykować.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...