bajon Napisano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2012 Witam serdecznie. Czytam to forum od 1 maja, ale jest to mój pierwszy post. Czy ktoś mógłby podrzucić mi treść e-meila jaki wyslal do Kentucky, bo mój angielski jest za słaby, aby samodzielnie go napisać. Dziękuję z góry. Witam, kolejnym razem przeczytaj uważnie, bo już ktoś treść meila z zapytaniem wrzucał . W temacie case number, w meilu napisz takze swoje imie i nzawisko oraz date urodzenia w formacie mm-dd-yyyy Dear Sir/Madame I submitted all forms and photographs required for further processing in the Diversity Visa Program 2013. I would like to know if you received my letter. Yours faithfully
muminek Napisano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2012 czy po przyjezdzie do usa bede sie mogl ubiegac o mieszkanie socjalne i zasilek?
kzielu Napisano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2012 czy po przyjezdzie do usa bede sie mogl ubiegac o mieszkanie socjalne i zasilek? Oczywiscie ze nie... Pytanie kuriozalne. Skad myslisz ze w kazdym wiekszym miescie jest tyle bezdomnych w downtown ?
maciopa Napisano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2012 czy po przyjezdzie do usa bede sie mogl ubiegac o mieszkanie socjalne i zasilek? Nie bo nie dostaniesz Zielonej Karty, jeśli nieudowodnisz konsulowi, że nie będziesz obciążeniem dla amerykańskiego systemu społecznego. Pamiętaj, że składanie fałszywych zeznań przed urzędnikiem państwowym jest przestepstwem, za które możesz stracić status rezydenta szybciej niż dostałeś.
muminek Napisano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2012 to bylo pytanie teoretyczne, i tak musialem wiele w tych formularzach nasciemniac
mekare Napisano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2012 i tak musialem wiele w tych formularzach nasciemniac :blink:o matko...
Sun Napisano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2012 czy po przyjezdzie do usa bede sie mogl ubiegac o mieszkanie socjalne i zasilek? Oczywiście, że możesz!!! Przecież to Ameryka!!!
jupiter Napisano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 15 Czerwca 2012 witajcie czy ktoś z Was dostał odpowiedź że doszły papiery do KKC oprócz tych ogólnych informacji?
bajon Napisano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 15 Czerwca 2012 witajcie czy ktoś z Was dostał odpowiedź że doszły papiery do KKC oprócz tych ogólnych informacji? Ja dostałem, ale już o tym pisałem stronę wcześniej
marta19900 Napisano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2012 na jakiego maila słać zapytanie, czy doszły dokumenty ? KCCDV@state.gov ?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.