Telesfor Napisano 22 Października 2012 Zgłoś Napisano 22 Października 2012 O losowaniu krazy opinia, ze od razu losuja 200% (50k * 2) wiz, w maju powiadamiaja 120% a pozostalych ewentualnie pozniej w miare wolnych miejsc. Czesc nigdy sie nie dowie, ze trafila na miejsce uwzglednione w statystykach.
przemo84 Napisano 22 Października 2012 Zgłoś Napisano 22 Października 2012 Neli zrob zrzut print poakz ta info ak to wygląda super ze ci sie udało w jakiej przegladarce sprawdzalas?
neli365 Napisano 22 Października 2012 Zgłoś Napisano 22 Października 2012 Z checia pokaze wam ale ja nie mam pojecia jak to sie robi , jak ,a, tutaj cokolwiek wkleic????
przemo84 Napisano 22 Października 2012 Zgłoś Napisano 22 Października 2012 zaznacz kopiuj i wklej oczywiscie nr zachowaj dla siebie u mnie nadal wyskakuje:/ Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time. More entries will be selected in early October 2012, so please keep your confirmation information until at least that time. Please verify that you have entered all information correctly. You may re-check the Entry status by clicking on the ESC Home Page link below.
ania j. Napisano 22 Października 2012 Zgłoś Napisano 22 Października 2012 U mnie dokładnie to samo - nie wiem czy jest jeszcze sens sprawdzać... czy ktoś ma jakikolwiek inny komunikat poza tym o październiku? Albo czy ktoś z osób, które wiedzą że powinny być zdyskwalifikowane - bo np. wyslały 2 razy zgłoszenie - czy jest inny komunikat czy też HAS NOT BEEN SELECTED?
neli365 Napisano 22 Października 2012 Zgłoś Napisano 22 Października 2012 Przemo 84 Sprawdzałam w Explorer I odrazu zadzialalo , zrobiłam print screen ale nie da sie wkleic ((((POmocyyy United States Department of State Kentucky Consular Center 3505 North Highway 25W Williamsburg, KY 40769 U.S.A POLAND Dear ..... You are among those randomly selected for further processing in the Diversity Immigrant Visa Program for the fiscal year 2013(October 1, 2012 to September 30, 2013 ). Selection does not guarantee that you will receive a visa because the number of applicants selected is greater than the number of visas available. Please retain this letter and take it with you to your visa interview. Approximately 100,000 individuals were registered for further processing. Therefore, it is most important that you carefully follow instructions to increase your chances of possible visa issuance. You must visit the Department of State website athttp://www.dvselectee.state.gov where you will find instructions for completing the required processing steps. Please be advised that your case may not be scheduled for an interview appointment until a visa number is available. You will only be contacted by the Kentucky Consular Center when a visa appointment is scheduled. If it should be necessary to contact the Kentucky Consular Center, you must always refer to your name and case number as they appear below. Your case number should be clearly written in the upper right hand corner of all documents and correspondence sent to the Kentucky Consular Center. Preference Category: DV DIVERSITY Foreign State Chargeability: POLAND Post: WARSAW
nomad Napisano 22 Października 2012 Zgłoś Napisano 22 Października 2012 nadal mam stary komunikar early october, czy coś się zmieni jak mnie nadal nie wylosują ? @neil GRATULACJE a te dolosowania dotycza maja czy pazdziernika ? nie kumam jak mozna komus dac znac w pazdz. choc wylosowali w maju....
neli365 Napisano 22 Października 2012 Zgłoś Napisano 22 Października 2012 Wiem Ze Nie bardzo widac ale inaczej nie umiem tego wkleic . sorki oczywiscie nie podawalam tutaj mojego numero ani moich danych osobowych.
konstancja Napisano 22 Października 2012 Zgłoś Napisano 22 Października 2012 gratulacje Neli strasznie sie ciesze, ze komuś "z naszych " sie udało a nie tylko Azja itd. moim zdaniem juz jak ktos miał zostać wylosowany to został, tak jak Neli Oczywiscie mozna sobie sprawdzać na zasadzie niedowierzania ale raczej nazlezy liczyć sie z tym, że "już po ptakach" czekamy do maja
neli365 Napisano 22 Października 2012 Zgłoś Napisano 22 Października 2012 gratulacje Neli strasznie sie ciesze, ze komuś "z naszych " sie udało a nie tylko Azja itd. moim zdaniem juz jak ktos miał zostać wylosowany to został, tak jak Neli Oczywiscie mozna sobie sprawdzać na zasadzie niedowierzania ale raczej nazlezy liczyć sie z tym, że "już po ptakach" czekamy do maja Dziekuje Ja Tez Tak Bardzo sie ciesze!! Ale Mi sie wydaje ze na pewno kogos jeszcze z Polski dolosowali i sprawdzcie jutro, ja o 18 nie sprawdzałam , bałam sie dopiero po paru godzinach.. i SZOK!! Teraz sprawdzalam i na wszystkich wyszukiwarkach mi dziala ..
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.