Amfeyo Napisano 15 Maja 2012 Autor Zgłoś Napisano 15 Maja 2012 Nie dziel skóry na niedźwiedziu. Bilet kupisz sobie jak juz dostaniesz zielona kartę. btw. termin rozmowy na kiedy? Rozmowe mam na 25.06. Teraz walcze z badaniami. Wyjazd do Krakowa, przeswietlenia, bla bla bla Wiem, ze tak nie powinienem robic, no ale cena biletu nie ukrywam jest dla mnie wazna. Zblizaja sie wakacje, ceny urosna... Uch. Ale dzieki za rade. byl podobny temat tutaj a wiec nie ktorzy ida do dentysty,robia badania medyczne.. reguluja sprawe z podatkami i innym urzedami.. To tez racja. O tym jeszcze nie myslalem. Prawie... Witam! jestem tu w związku z poszukiwaniem informacji o GC,wiec od razu pytanie do Ciebie:) już masz termin wyznaczony w Ambasadzie>??? znaczy sie juz????? to bardzo szybko!!! tak mi sie wydaje! to chyba dokumanty na drugi dzien wysyłałes?? Ja śledzę rózne wątki na forum w związku z GC,dlatego się zdziwiłam,że tak szybko! Gratuluję tak w ogóle:) Witaj. Ja sie ubiegalem o gc poza konkursem. Tak wyszlo, ze Milosc spotkalem na wakacjach kilka lat temu. Okazalo sie, ze moja juz Zona mieszka na codzien w USA i postanowilismy, ze i ja tez tam pojade. Ale kolorowo wcale nie bylo. Bo moja batalia skonczy sie (Daj Boze) juz w czerwcu. A staramy sie juz od lipca 2011. I uwierz mi, ze jesli chodzi o wszelkie dokumenty to dzialalismy ekspresowo. Biurokracja, to najwieksza przeszkoda w tym wszystkim... Ale wierze w Szczesliwy koniec
Jim Beam Napisano 15 Maja 2012 Zgłoś Napisano 15 Maja 2012 no ale cena biletu nie ukrywam jest dla mnie wazna. Zblizaja sie wakacje, ceny urosna... Uch. Ale dzieki za rade. Po otrzymaniu wizy masz 180 dni na wyjazd, nie musisz tego robic w lecie.
simk Napisano 8 Lipca 2012 Zgłoś Napisano 8 Lipca 2012 Hej. Może ktoś się podzieli doświadczeniem rozmowy z konsulem w sprawie GC np. Amfeyo
sly6 Napisano 8 Lipca 2012 Zgłoś Napisano 8 Lipca 2012 tutaj masz co opisala Ania ze swojego spotkania http://forum.usa.info.pl/topic/20743-interview-w-warszawie-kilka-pytan-pilne/page__p__152741#entry152741
linkilink Napisano 8 Lipca 2012 Zgłoś Napisano 8 Lipca 2012 cześć Wiecie może ile czasu po złożeniu dokumentów czeka się na wyznaczenie terminu rozmowy chodzi o GC (sponsorowanie rodzinne )
Jim Beam Napisano 8 Lipca 2012 Zgłoś Napisano 8 Lipca 2012 cześć Wiecie może ile czasu po złożeniu dokumentów czeka się na wyznaczenie terminu rozmowy chodzi o GC (sponsorowanie rodzinne ) W jakiej kategorii? Kto cie sponsoruje?
Jim Beam Napisano 8 Lipca 2012 Zgłoś Napisano 8 Lipca 2012 F1 sponsoruje mnie moja mama Obecnie w tej kategorii rozpatrywane sa petycje zlozone przed 8 lipca 2005. http://www.travel.st...letin_5733.html
linkilink Napisano 9 Lipca 2012 Zgłoś Napisano 9 Lipca 2012 witam może sprecyzuje o co chodzi ile czasu czeka się na spotkanie w ambasadzie po złożeniu DS230 i całej reszty dokumentów
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.