Jump to content

Zielona Karta - Spotkanie W Ambasadzie. Co Potem?

Recommended Posts

Witam! Mam pytanie odnosnie Zielonej Karty i spotkania w warszawskiej Ambasadzie. Otoz mam juz wyznaczony termin. I teraz pytanie : Czy po rozmowie w Ambasadzie sa jeszcze jakies formalnosci, ktore mnie zatrzymaja w kraju? Tzn czy po rozmowie moge od razu wyjechac do USA czy tez musze jeszcze zalatwiac papierki itd... Jesli ktos przechodzil przez to ostatnio, chetnie uslysze jak to wyglada na swiezo...

Z gory Dziekuje Dobrzy Ludzie :)

Zapomnialem dodac, ze generalnie pytam dlatego, zeby ewentualnie wczesniej wykupic bilet... :)

Nie dziel skóry na niedźwiedziu. Bilet kupisz sobie jak juz dostaniesz zielona kartę. btw. termin rozmowy na kiedy?

Witam! Mam pytanie odnosnie Zielonej Karty i spotkania w warszawskiej Ambasadzie. Otoz mam juz wyznaczony termin. I teraz pytanie : Czy po rozmowie w Ambasadzie sa jeszcze jakies formalnosci, ktore mnie zatrzymaja w kraju? Tzn czy po rozmowie moge od razu wyjechac do USA czy tez musze jeszcze zalatwiac papierki itd... Jesli ktos przechodzil przez to ostatnio, chetnie uslysze jak to wyglada na swiezo...

Z gory Dziekuje Dobrzy Ludzie :)

Witam! jestem tu w związku z poszukiwaniem informacji o GC,wiec od razu pytanie do Ciebie:) już masz termin wyznaczony w Ambasadzie>??? znaczy sie juz????? to bardzo szybko!!! tak mi sie wydaje! to chyba dokumanty na drugi dzien wysyłałes??

Witam! jestem tu w związku z poszukiwaniem informacji o GC,wiec od razu pytanie do Ciebie:) już masz termin wyznaczony w Ambasadzie>??? znaczy sie juz????? to bardzo szybko!!! tak mi sie wydaje! to chyba dokumanty na drugi dzien wysyłałes??

Ja śledzę rózne wątki na forum w związku z GC,dlatego się zdziwiłam,że tak szybko! Gratuluję tak w ogóle:)

Wiaroslawa jesli czytalas forum dobrze a chyba tak to wiesz ze wzywaja na loterie od 1 pazdziernika sa rozmowy ale powiadomienie bedzie z 3-6 tyg wczesniej

tutaj chodzi o inny rodzaj wizy na pobyt staly niz loteria wizowa

Ale zdajesz sobie sprawe ze mozna otrzymac GC w inny sposob niz loteria ?

tak jestem tego świadoma,myslałam ze brałeś udział w dv-2013;)

tak jestem tego świadoma,myslałam ze brałeś udział w dv-2013;)

A tak w ogólę co za szybka odpowiedź! duzo informacji z tego forum uzyskałam i jescze ta szybka odpowiedź-dobra nie zaśmiecam forum moimi reflaksjami o jego moim odbiorze:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...