Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam pytanie czy ktos wie jak dlugo sie czeka bo ja juz usycham z tesknoty za mężem.Maz zlozyl petycje 27 grudnia zostalo to potwierdzone przez CIS.Mija juz prawie 5 miesiecy a tu dalej nic dalej sie glowia!

Napisano

Jakieś 6-8 miesięcy na etap USCIS, później od tygodnia do miesiąca na NVC a później to już zależy od ambasady jak terminy interview ma...

Napisano

Jakieś 6-8 miesięcy na etap USCIS, później od tygodnia do miesiąca na NVC a później to już zależy od ambasady jak terminy interview ma...

dziekuje.wiec musze sie uzbroic w cierpliwosc chodz trudno.A co to jest NVC?

Napisano

A czy ktos sie orientuje czy moge sie w tej chwili starac o wize turystyczna? Chcialabym zrobic mezowi niespodzianke w wakacje ale nie wiem czy to jest mozliwe i czy warto sie starac?

Napisano

czy mozesz sie starac o wize.nie masz zakazu,a czy ja dostaniesz to juz zalezy od Konsula oraz samej rozmowy

jedne osoby dostaja a inne juz nie ,,czy masz isc?ja bym poszedl :)

Napisano

A czy znasz jakas osobe w mojej sytuacji ktora byla i dostala?powiem szczeze ze nie mam dobrych wspomnien z rozmowami z konsulem.staralam sie 3 razy o wize i dostalam raz tylko na rok.

Napisano

dziekuje.wiec musze sie uzbroic w cierpliwosc chodz trudno.A co to jest NVC?

National Visa Center. O wize mozesz sie starac, w historia dwoch odmow masz szanse takie sobie - kwestia pieniedzy. Tak, sa osoby w Twojej sytuacji ktore wizy dostaja, ale wiecej je nie dostaje niz dostaje.

Napisano

National Visa Center. O wize mozesz sie starac, w historia dwoch odmow masz szanse takie sobie - kwestia pieniedzy. Tak, sa osoby w Twojej sytuacji ktore wizy dostaja, ale wiecej je nie dostaje niz dostaje.

zrobienie niespodzianki mezowi jest dla mnie bezcenne :) najbardziej boje sie odmowy i kolejnych zlych wspomnien ...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...