basia1 Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 Mam pytanie czy ktos wie jak dlugo sie czeka bo ja juz usycham z tesknoty za mężem.Maz zlozyl petycje 27 grudnia zostalo to potwierdzone przez CIS.Mija juz prawie 5 miesiecy a tu dalej nic dalej sie glowia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kzielu Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 Jakieś 6-8 miesięcy na etap USCIS, później od tygodnia do miesiąca na NVC a później to już zależy od ambasady jak terminy interview ma... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tinililka Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 Hej, my tez czekamy.. NOA1 z 2 listopada.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basia1 Posted May 21, 2012 Author Report Share Posted May 21, 2012 Jakieś 6-8 miesięcy na etap USCIS, później od tygodnia do miesiąca na NVC a później to już zależy od ambasady jak terminy interview ma... dziekuje.wiec musze sie uzbroic w cierpliwosc chodz trudno.A co to jest NVC? Link to comment Share on other sites More sharing options...
basia1 Posted May 21, 2012 Author Report Share Posted May 21, 2012 A czy ktos sie orientuje czy moge sie w tej chwili starac o wize turystyczna? Chcialabym zrobic mezowi niespodzianke w wakacje ale nie wiem czy to jest mozliwe i czy warto sie starac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 czy mozesz sie starac o wize.nie masz zakazu,a czy ja dostaniesz to juz zalezy od Konsula oraz samej rozmowy jedne osoby dostaja a inne juz nie ,,czy masz isc?ja bym poszedl Link to comment Share on other sites More sharing options...
basia1 Posted May 21, 2012 Author Report Share Posted May 21, 2012 A czy znasz jakas osobe w mojej sytuacji ktora byla i dostala?powiem szczeze ze nie mam dobrych wspomnien z rozmowami z konsulem.staralam sie 3 razy o wize i dostalam raz tylko na rok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 sa takie osoby jak Ty i dostaja wize jak i takie co nie dostaja teraz od Ciebie zalezy co zrobisz ja bym poszedl Link to comment Share on other sites More sharing options...
kzielu Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 dziekuje.wiec musze sie uzbroic w cierpliwosc chodz trudno.A co to jest NVC? National Visa Center. O wize mozesz sie starac, w historia dwoch odmow masz szanse takie sobie - kwestia pieniedzy. Tak, sa osoby w Twojej sytuacji ktore wizy dostaja, ale wiecej je nie dostaje niz dostaje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basia1 Posted May 21, 2012 Author Report Share Posted May 21, 2012 National Visa Center. O wize mozesz sie starac, w historia dwoch odmow masz szanse takie sobie - kwestia pieniedzy. Tak, sa osoby w Twojej sytuacji ktore wizy dostaja, ale wiecej je nie dostaje niz dostaje. zrobienie niespodzianki mezowi jest dla mnie bezcenne najbardziej boje sie odmowy i kolejnych zlych wspomnien ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.