sweety Napisano 7 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2012 Nie wiem tez czy to prawda ze przy wyprawie do konsulatu trzeba mieć na koncie pewna sumę pieniędzy, przecież konsul nie woła numeru konta by sprawdzić jakos to, tak samo nie wola o papieru potwierdzające sumę pieniędzy na koncie.
sly6 Napisano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2012 sweety nie jest to prawda bo ile bys musiala miec na koncie aby dostac wize to samo z zaproszeniem To ze masz na koncie nie oznacza ze to jest Twoja kasa
sweety Napisano 7 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2012 Ok dzięki bardzo za udzielenie kilku potrzebnych mi odpowiedzi.
sweety Napisano 7 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2012 Mam jeszcze jedno pytanie. Czy jak pojde teraz do Krakowa, bo wczesniej byłam w Warszawie to oni bede sie mnie cos pytac dlaczego dostalam odmowe czy cos w tym temacie?
sly6 Napisano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2012 w ds 160 zaznaczysz ze bylas po wize i ze dostalas odmowe,kolejna sprawa to wyjdzie tez z systemu za co nie dostalas I teraz moze byc pytanie dlaczego tutaj sie starasz o wize jak mieszkasz blizej Warszawy ..wez takie cos pod uwage .
sweety Napisano 7 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2012 hm troszkę dziwna sytuacja, ponieważ ostatnio jechałam ze znajomą, która miała i tak do załatwienia sprawę w Warszawie. Wiec zabrałyśmy się razem. Tak naprawdę to bliżej mam do Krakowa. Tym razem po wizę będę jechała sama, wiec nie chce mi się jechać, aż taki kawal samej skoro tu mam blizej
sly6 Napisano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2012 to wrazie czego powiesz o tym oraz bedzie widac ze masz blizej do Krakowa .
sweety Napisano 7 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2012 wiesz możne cos na temat ruchu bezwizowego dla polakow kiedy zniosa itp?
sly6 Napisano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2012 a Ty chociaz wiesz czym to sie wioze taki ruch..bo tego nikt nie wie kiedy bedzie ale nalezy cos o tym wiedziec http://forum.usa.info.pl/topic/13351-plusy-i-minusy-ruchu-bezwizowego/ poczytaj tez w dziale Kanada co tam jest od 1 marca 2008 jak czasami jest granicy a przeciez juz nie ma wiz i mozna leciec sobie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.