equaitable Napisano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2012 Cześć Podczas mojego pobytu w NYC planuję kupić sobie płytę właśnie w tym sklepie . Moje pytanie brzmi czy sprzedają tam tylko nowości czy też coś starszego (mnie interesuje album Daydream z 1995r.) Więc czy ktoś tam był i czy uda mi się znaleźć coś z tego okresu?
c4r0 Napisano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2012 W pierwszej chwili jak zobaczyłem temat to pomyślałem, że chodzi o handel ludźmi
kzielu Napisano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2012 Czemu nie zamowisz z Amazonu po prostu ?
lestat Napisano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2012 Cześć Podczas mojego pobytu w NYC planuję kupić sobie płytę właśnie w tym sklepie . Moje pytanie brzmi czy sprzedają tam tylko nowości czy też coś starszego (mnie interesuje album Daydream z 1995r.) Więc czy ktoś tam był i czy uda mi się znaleźć coś z tego okresu? Virgin Megastore? Ta firma zwinęla się kilka lat temu. W kilku sklepach Barnes&Noble dostaniesz. Co ty dorwałeś jakąś maszynę czasu?
Joanna30 Napisano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2012 Wg info na ich stronie w Stanach mają jeszcze dwa sklepy, oba na lotniskach. Jedno na JFK w Nowym Jorku, a drugie na Logan w Bostonie.
lestat Napisano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2012 Wg info na ich stronie w Stanach mają jeszcze dwa sklepy, oba na lotniskach. Jedno na JFK w Nowym Jorku, a drugie na Logan w Bostonie. Tak jest na JFK, ale to jest megastore czy księgarnia? Megastore był kiedyś na Times Square i na 14 ulicy. Podczas pobytu w NYC najprościej zajrzeć do BN, dostępność można sprawdzić przez internet wstukując kod pocztowy. Aktualizacja raz dziennie.
Joanna30 Napisano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2012 Nie wiem, czy megastore, czy księgarnia. Opieram się na ich info ze strony.
lestat Napisano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2012 Jasne i być może OP przeczytał tą samą informację i taki planuje zakup właśnie na lotnisku, po przejściu przez security na 3.
kzielu Napisano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2012 Nie wiem jak dawno byliscie w BN, ale w tym co jest blisko mnie to do dzialu z plytami szkoda wchodzic...
lestat Napisano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2012 Nie wiem jak dawno byliscie w BN, ale w tym co jest blisko mnie to do dzialu z plytami szkoda wchodzic... Do działu z płytami szkoda wchodzić w jakimkolwiek sklepie. W NYC jeszcze od biedy J&R. Ale B&N możesz sprawdzić dostępność na stronie, wpisujesz tytuł, wybierasz kod pocztowy itd. W prawie każdym BN w NYC ten tytuł jest.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.