dareknow0 Napisano 8 Lipca 2012 Zgłoś Napisano 8 Lipca 2012 O nie...LOTem w zyciu juz nie polece...wszytsko w nim trzeszczy! Polecisz ,polecisz .Ja też chętnie polecę nowym Boeingiem 787.Już w przyszłym roku.
pacio177 Napisano 8 Lipca 2012 Zgłoś Napisano 8 Lipca 2012 to widzę , że nie tylko ja miałęm przygody z usterkami w LOT.W zeszłym roku gdy leciałem SP-LPC , było jakies 40 minut opóznienia ponoc spowodowane nie działającym telewizorem/rzutnikiem
kzielu Napisano 8 Lipca 2012 Zgłoś Napisano 8 Lipca 2012 Panowie eksperci - dyskusja rodem z onetu... Samoloty najnowsze nie sa, LPE szczesliwy nie jest, ale flota jest na podobny poziomie co w Delcie na przyklad. Przestancie pisac bzdury bo cos gdzies przeczytaliscie... Sam LOT nie latam ale to z powodu obslugi klienta i towarzystwa ma pokladzie a nie stanu floty
miro77 Napisano 8 Lipca 2012 Autor Zgłoś Napisano 8 Lipca 2012 Wczoraj również miał usterkę samolot do Toronto, ściągnięto inny samolot z Ukrainy i w końcu pasażerowie do Kanady odlecieli, poleciało nim też kilka osób z wczorajszego odwołanego lotu do Chicago, dzisiaj też odleciało kilku, reszta pasażerów najwcześniej bedzie mogła odlecieć w środę lub czwartek ponieważ w samolotach brak jest wolnych miejc ze względu na okres wakacyjny. Dzisiejszy lot do Chicago z 12.10 był opóźniony o 2.5 godziny
Matthew Kaczorowski Napisano 8 Lipca 2012 Zgłoś Napisano 8 Lipca 2012 A ja lece 22 lipca lotem... wcześniej latałem lufthansą i było super oprócz tego niemieckiego szprechania...
jkb Napisano 9 Lipca 2012 Zgłoś Napisano 9 Lipca 2012 Niemieckie szprechanie jest akurat super, zawsze język ćwiczę a z LOTem życzę powodzenia
raelber Napisano 9 Lipca 2012 Zgłoś Napisano 9 Lipca 2012 Ja najczęściej latam albo Lufthansa, Swiss, British Airways. Lotem tylko raz ze względu na to, że z Żoną latamy z psem i było wygodniej bo leciałem z dwoma. Teraz lecę we wrześniu również Lotem bo mieliśmy lecieć z psem, a jeszcze nie wiadomo czy on z nami poleci i już pukam się w głowę, bo nie dość, że Lot ma wysokie ceny biletów to jak polata się innymi liniami na poziomie. To do Lotu wsiada się za kare. Czuję się jak bym cofną się w czasie;/ masakra szybciej Dreamlinery !! I tak śmiechem, żartem ciągłe usterki mnie przerażają bo niestety to nie żarty. Przykład mieliśmy z samolotem za którego sterami zasiadał Kapitan Wrona !
Pewex Napisano 9 Lipca 2012 Zgłoś Napisano 9 Lipca 2012 No widzicie samoloty jak samoloty ale zaplecze techniczne jest slabe , co z tego ze delta ma stare samoloty jak maja potezne zaplecze ,ktore sprawia ze samoloty sa i startuja w czasie , podobnie z innymi liniami , ostatnio lecialem air france do europy na terminalu podstawione byly 3 b777 kazdy odlatywal co godzina punktualnie , a polskie czg greckie linie co moga jak maja male zaplecze i wynajmuja ledwo jeden rekaw dla swojej lini i przez to sa co chwila opoznienia .
Matthew Kaczorowski Napisano 10 Lipca 2012 Zgłoś Napisano 10 Lipca 2012 Welcome in Poland... No to bedzie moja 3cia podróż LOTEm wcześniej Lufthansa... Bedzie dobrze, dolecimy naszymi PLL LOT na miejsce:) Do Boga sie pomodlić i bedzie good:) Dam znać jak za dwa tyg wyląduje na JFK
Paulina_89 Napisano 23 Lipca 2012 Zgłoś Napisano 23 Lipca 2012 Ja najczęściej latam albo Lufthansa, Swiss, British Airways. Lotem tylko raz ze względu na to, że z Żoną latamy z psem i było wygodniej bo leciałem z dwoma. Teraz lecę we wrześniu również Lotem bo mieliśmy lecieć z psem, a jeszcze nie wiadomo czy on z nami poleci i już pukam się w głowę, bo nie dość, że Lot ma wysokie ceny biletów to jak polata się innymi liniami na poziomie. To do Lotu wsiada się za kare. Czuję się jak bym cofną się w czasie;/ masakra szybciej Dreamlinery !! I tak śmiechem, żartem ciągłe usterki mnie przerażają bo niestety to nie żarty. Przykład mieliśmy z samolotem za którego sterami zasiadał Kapitan Wrona ! A wiadomo coś już o tych dreamlinerach? Kiedy mają latać? Planuję podróż do Polski w przyszłym roku, załapię się czy raczej Dreamliner pozostanie w moim dream zone?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.