Skocz do zawartości

Nie Widziałem Dziewczyny W Realu

grzegorzs

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Poznałem dziewczynę przez czat już dobrze ponad rok temu i utrzymujemy kontakt poprzez Skype niemalże co wieczór.

Nasza znajomość mimo nie realnego wymiaru jest dosyć mocno poważna.

Ona mieszka w New York i teraz pytanie czy można wystąpić o wizę narzyczenskA?

Pytam bo jeśli faktycznie byśmy się skasowania tak samo w realu jak w Skype to na tej wizerunek mogę w ciągu 90 dni wziąść ślubne w stanach. Ale czy wtedy mogę zostać w stanach?

Napisano

Nie dostaniesz wizy narzeczeńskiej, jeśli Wasza znajomość ogranicza się do rozmów przez Skype. Musicie poznać się osobiście, móc przedstawić zdjęcia, na których jesteście razem itp. Wystąp o wizę turystyczną i odwiedź ją w NYC albo zaproponuj jej wakacje w Polsce.

Napisano

Witam. Poznałem dziewczynę przez czat już dobrze ponad rok temu i utrzymujemy kontakt poprzez Skype niemalże co wieczór.

Nasza znajomość mimo nie realnego wymiaru jest dosyć mocno poważna.

Ona mieszka w New York i teraz pytanie czy można wystąpić o wizę narzyczenskA?

Pytam bo jeśli faktycznie byśmy się skasowania tak samo w realu jak w Skype to na tej wizerunek mogę w ciągu 90 dni wziąść ślubne w stanach. Ale czy wtedy mogę zostać w stanach?

Bez dowodu na spotkanie w realu w przeciagu ostatnich dwoch lat, petycja o wize narzeczenska to zwykla strata czasu i pieniedzy. Szanse zerowe.

Napisano

Najpierw poznaj tą dziewczynę w realu, bo znajomość poprzez Skype to tak naprawdę żadna znajomość. Na odległość wszystko może wyglądać kolorowo jednakże rzeczywistość pokazuje, że takie "poważne" znajomości często rozpadają się jak domki z kart. Pojedź do niej na wizie turystycznej, przekonaj się czy to jest ta jedyna i wtedy martw się o wizę narzeczeńską.

Napisano

Dziękuję za szybką odpowiedź.

Ja wiem ze Skype to nie to samo itd.

Jednak pytam rozeznawczo.

Czyli prosty temat. Najpierw wiza turystyczna. Jadę na jakiś czas i robie fotki razem z nią ze byłem i się znamy, tak?

Dalej idzmy. Czy brać ślub na turystycznej? Czy lepiej wrócić do Polski i wtedy wystąpić o wizę narzyczenskA? No i po jakim czasie od powrotu występuje się o narzyczenskA?

Napisano

Domyslam sie ze ta dziewczyna posiada obywatelstwo amerykanskie bo nie znalazlem takiej informacji w Twoim poscie? Petcje o wize k1 moze zlozyc zaraz po Twoim powrocie do Polski no i wazna rzecz musi miec wystarczajacy dochod zeby Cie sponsorowac lub cosponsora. Pozdrawiam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...