katlia Napisano 16 Września 2012 Zgłoś Napisano 16 Września 2012 A pozatym, zeby zrobic kariere jako fryzjer w USA, chyba trzeba byc gejem
Maja.. Napisano 16 Września 2012 Zgłoś Napisano 16 Września 2012 Mam wrażenie, że bycie gejem w usa może być pomocne w robieniu kariery w wielu branżach
emigum Napisano 17 Września 2012 Zgłoś Napisano 17 Września 2012 Mam wrażenie, że bycie gejem w usa może być pomocne w robieniu kariery w wielu branżach No cóż taka moda. Najśmieszniejsze, że popularyzacja zachowań homoseksualnych świadczy o początku końca tej wszechogarniającej zachodniej cywilizacji ostatnio słusznie nazywanej cywilizacją śmierci. I żeby była jasność. Nikogo nie potępiam, ale wiadomo jak się musi skończyć rezygnacja z prokreacji... ps. Aż nie mogę uwierzyć, że tacy z was ignoranci.. Dziś nielegalni nie płacą pieniędzy bezpośrednio do wspólnego worka i dlatego są beee, bo żerują na waszej mamonie... Jutro każdy z was może zapaść na jakąś straszną chorobę np. kiłę albo rzeżączkę i wasze ubezpieczenie skończy się szybciej niż się zaczęło i co wtedy? Sznur? Czy może najpierw będziecie chcieli zaglądać do tego wspólnego worka, gdzie dawno nic waszego tam nie ma... Kim wtedy będziecie dla młodych, zdrowych i bogatych...??
Big Napisano 18 Września 2012 Zgłoś Napisano 18 Września 2012 Jak przychodza wakacje, bo raczej czesc ludzi sie nie rusza z NYC bo mozna byc zatrzymanym na miedzystanowej drodze i juz nie wrocic do domu. Poleciec tez sie nigdzie nie poleci bo jak. "Wspaniale" zycie...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.