jarsoon Napisano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 16 Sierpnia 2012 Witam jestem tu nowy nie znalazlem podobnego tematu wiec pytam W mojej rodzinie istnieje firma ktora jest prowadzona od lat 70tych, zalozyl ją moj dziadek teraz ma ojciec a ja mam ją przejac po nim, moje pytanie jest nastepujace czy jak pracuje teraz u ojca to czy nie bedzie kolidowalo to w dostaniu wizy turystycznej z powodu slabych powiazan ze swoim krajem. Dodam jeszcze ze nigdzie sie nie ucze. pozdrawiam
sly6 Napisano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 16 Sierpnia 2012 a lecisz po co do USA,na jak dlugo,,bo pracujesz,odpowiesz w razie pytan co i jak i tyle bo co ma kolidowac?
ilya_ Napisano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 17 Sierpnia 2012 ile masz lat ? jak dlugopracujesz w tej firmie ? pracujesz tam na podstawie umowy o prace ? czy moze praccujesz bo pracujesz ale na czarno.... jestes po jakiejs sredniej szkole ?
jarsoon Napisano 17 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 17 Sierpnia 2012 mam 24 lata, lece do znajomego na wakacje pozwiedzac (miesiac czasu), ukonczylem szkole srednia mam zdana mature a pracuje na umowe o prace
sly6 Napisano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 17 Sierpnia 2012 i ten znajomy tyle Cie bedzie chcial trzymac?przepraszam ze tak sie pytam w rodzinie nawet tego sie nie spotyka ale jak widac wszystko mozliwe..
Joanna30 Napisano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 17 Sierpnia 2012 mam 24 lata, lece do znajomego na wakacje pozwiedzac (miesiac czasu), ukonczylem szkole srednia mam zdana mature a pracuje na umowe o prace To idź staraj się o wizę
jarsoon Napisano 17 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 17 Sierpnia 2012 i ten znajomy tyle Cie bedzie chcial trzymac?przepraszam ze tak sie pytam w rodzinie nawet tego sie nie spotyka ale jak widac wszystko mozliwe.. ten znajomy to nie rodzina tylko znajomy z dawnych lat, troche posiedze u niego a pozniej bede zwiedzial moim glownym celem jest NY i Las Vegas
sly6 Napisano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 17 Sierpnia 2012 to wpisz w ds ze lecisz do niego ,plus ze jedziesz zwiedzac potem i tak tez odpowiadaj na pytania
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.