sitamek Posted September 3, 2012 Report Share Posted September 3, 2012 Witam, prosze o porade. Przebywam w Canadzie na 2 letniej wizie pracowniczej. Jestem w trakcie zalatwiania programu Live in Caregiver w Canadzie. Moje papiery poszly do Nowego Jorku... istnieje mozliwosc, ze wezma mnie na rozmowe do Nowego Jorku z Consulem. Moje pytanie brzmi: czy jest jakas mozliwosc by uzyskac wize jakas jednodniowa by pojechac na ta rozmowe? Jak to sie odbywa i gdzie musze aplikowac? Bardzo Prosze o pomoc !!! Bardzo pilne Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted September 4, 2012 Report Share Posted September 4, 2012 Nic nie wiem o Canadzie i Canady ale za to wiem o Kanadzie i Kanady Musisz aplikowac o wize do USA w najblizszym Konsulacie USA w Kanadzie ,..I powiedziec po co chcesz miec wize do USA.Nic nie sciemniac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jim Beam Posted September 4, 2012 Report Share Posted September 4, 2012 Nic nie wiem o Canadzie i Canady To jeszcze nic, sly. Co wiesz o Consulach? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.