Skocz do zawartości

Wiza Turystyczna A Potem Gc

patrykgiel

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, tym razem mam troche inne pytanie, za rok skończę szkołę i chciałem wyrobić sobie Wizę turystyczną (o ile mi ją przyznają) i czy np. po wyjeździe do USA i powrocie na wizie turystycznej mogę potem wziąć udział w GC, z drugiej strony jak oni na to patrzą gdy legalnie się ich o coś prosi, i nie przekroczyło się terminu pobytu w USA ??

Pozdrawiam Patryk

Napisano

pobyt to maly,nalezy byc tez grzecznym w USA aby cos myslec o zielonej karcie :)

A co maja myslec,jak bedziesz legalnie,nie bedzie widac ze tam pracowales,nie wyjdzie nielegalna praca to bierzesz udzial w loterii i tyle :)

Napisano

Chodziło mi o to czy to zwiększa jakoś szanse na przyznanie GC że jest sie grzecznym itp.

Nie ma to najmniejszego znaczenia. Znaczenie ma jak jestes niegrzeczny.

Napisano

Nie chcę rozpoczynać nowego wątku, ale nie mogę znaleźć czy mój zawód tj. Architekt krajobrazu jest coś warty w stanach, a przede wszystkim czy jest akceptowany ??

Chodzi Ci to czy znajdziesz kogos kto zasponsoruje Cie na na GC lub wize pracownicza w tym zawodzie ? Bez szans. Czy bedac legalnie w US w takim zawodzie znajdziesz prace - mysle ze tak.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...