Aplikant1984 Napisano 31 Października 2012 Zgłoś Napisano 31 Października 2012 Chciałbym złożyć najszczersze wyrazy współczucia ofiarom Huraganu Sandy. Nich Bóg ma Was w swojej opiece. Jejku aż trudno wyrazić, to co człowiek czuje w takich chwilach. Aż serce ściska jak się ogląda wiadomości.
lochraven Napisano 31 Października 2012 Zgłoś Napisano 31 Października 2012 Oddali prąd i internet w końcu, jeee!
Caroll&!# Napisano 31 Października 2012 Zgłoś Napisano 31 Października 2012 U mnie na szczęscie tylko jedno drzewko wyrwało i lampę uliczną wygięło! Poza tym, że non stop pada od niedzieli, to wszystko OK
andyopole Napisano 31 Października 2012 Zgłoś Napisano 31 Października 2012 .... Poza tym, że non stop pada od niedzieli, to wszystko OK He he, jak u mnie zaczelo padac w pazdzierniku to wg optymistow przestanie w marcu, pesymisci szacuja ze popada do czerwca....
Dorian Napisano 1 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 1 Listopada 2012 Czy może ktoś z forumowiczów ma kontakt z kimś ze Staten Island -New York ? Nie wiecie czy mają już włączony prąd ? Mam tam rodzinę, ale nie mam z nimi kontaktu od kilku dni, bardzo się martwię .Współczuję wszystkim których dotknął ten żywioł. Widziałem zdjęcia na New York Times i naprawdę wielkie zniszczenia zrobił na wschodnim wybrzeżu USA . To straszne, ludzie potracili domy, majątki są ofiary w ludziach ..bardzo im współczuję.
ASKA4 Napisano 1 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 1 Listopada 2012 Dorian, a w ktorej czesci SI mieszkaja? Nam dopiero prad podlaczyli z 2 godziny temu, ale jak sie patrzy dookola, to jestesmy nieliczni, nadal na ulicach ciemno, Krajobraz dookola jak po wojnie... Tu wgralam kilka zdjec http://kontakt24.tvn.pl/artykul,kilka-godzin-po-huraganie-sandy,672442.html Trzeba przyznac, ze Sandy sie bardziej postarala niz Irenka.
Rademedes Napisano 4 Listopada 2012 Autor Zgłoś Napisano 4 Listopada 2012 W New Jersey na Parkway'u poczawszy od Exit'u 66+ byly kolejki za paliwem siegajace 2-3 km. Ogolnie jestem pozytywnie zaskoczony bo u mnie prad zniknal tylko na chwile i problemu z paliwem nie bylo. Bylem tez w Linden w czwartek a tam ciemnosci i dlugie kolejki na stacjach benzynowych.
lochraven Napisano 5 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2012 Pomagam sprzątać swój sklep na LBI w NJ, miejsce mocno walnięte przez Sandy. Żeby wjechać trzeba mieć przepustkę, co kilometr checkpointy z wojskiem sprawdzającym kim jesteś i gdzie jedziesz, i w ogóle jak na wojnie.
Anubis Napisano 28 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 28 Lipca 2013 Skutki huraganu Sandy 9 miesięcy po: http://www.philly.com/philly/news/breaking/Birth_rates_in_NJ_shore_towns_jump_nine_months_after_Hurricane_Sandy_study_finds.html
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.