maciek2012 Napisano 28 Października 2012 Zgłoś Napisano 28 Października 2012 Ktos wie jak sie nazywa spirytus salicylowy w stanach? z gory dzieki
ASKA4 Napisano 28 Października 2012 Zgłoś Napisano 28 Października 2012 na Greeenpoincie nazywa sie" spirytus salicylowy", znajomi kupuja czesto, bo sie lubuja w nalewkach
maciek2012 Napisano 28 Października 2012 Autor Zgłoś Napisano 28 Października 2012 w Polsce najpopularniejszy to jest plyn do szyb.... ale mi chodzi o amerykanski spirytus salicylowy, na greenpoincie nie jestem... i chwała Bogu.
ASKA4 Napisano 28 Października 2012 Zgłoś Napisano 28 Października 2012 Na szczescie tam tez nie mieszkam, a na zakupy zawsze mozna dojechac.
kzielu Napisano 28 Października 2012 Zgłoś Napisano 28 Października 2012 w Polsce najpopularniejszy to jest plyn do szyb.... ale mi chodzi o amerykanski spirytus salicylowy, na greenpoincie nie jestem... i chwała Bogu. A do czego potrzebujesz ? Spróbuj isopropyl alcohol - świetny zarówno do czyszczenia jak i środek dezynfekujący. Za grosze (centy raczej) np. w Targecie..
andyopole Napisano 28 Października 2012 Zgłoś Napisano 28 Października 2012 A do czego potrzebujesz ? Spróbuj isopropyl alcohol - świetny zarówno do czyszczenia jak i środek dezynfekujący. Za grosze (centy raczej) np. w Targecie.. Tylko nie pijcie tego czasem, wprawdzie to nie methyl i sporo by go trzeba lyknac zeby zaszkodzil na oczy ale niestety juz po niewielkiej ilosci mozna sie przewrocic do rowu i jeszcze omamy groza.
maciek2012 Napisano 28 Października 2012 Autor Zgłoś Napisano 28 Października 2012 kzielu, no wlasnie jako srodek dezynfekujacy... czasem sie przydaje miec cos takiego w domu. Oki wlasnie pojade do CVS albo targetu i popatrze dzieki.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.