maciek2012 Posted October 28, 2012 Report Share Posted October 28, 2012 Ktos wie jak sie nazywa spirytus salicylowy w stanach? z gory dzieki Link to comment Share on other sites More sharing options...
ASKA4 Posted October 28, 2012 Report Share Posted October 28, 2012 na Greeenpoincie nazywa sie" spirytus salicylowy", znajomi kupuja czesto, bo sie lubuja w nalewkach Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciek2012 Posted October 28, 2012 Author Report Share Posted October 28, 2012 w Polsce najpopularniejszy to jest plyn do szyb.... ale mi chodzi o amerykanski spirytus salicylowy, na greenpoincie nie jestem... i chwała Bogu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ASKA4 Posted October 28, 2012 Report Share Posted October 28, 2012 Na szczescie tam tez nie mieszkam, a na zakupy zawsze mozna dojechac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kzielu Posted October 28, 2012 Report Share Posted October 28, 2012 w Polsce najpopularniejszy to jest plyn do szyb.... ale mi chodzi o amerykanski spirytus salicylowy, na greenpoincie nie jestem... i chwała Bogu. A do czego potrzebujesz ? Spróbuj isopropyl alcohol - świetny zarówno do czyszczenia jak i środek dezynfekujący. Za grosze (centy raczej) np. w Targecie.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andyopole Posted October 28, 2012 Report Share Posted October 28, 2012 A do czego potrzebujesz ? Spróbuj isopropyl alcohol - świetny zarówno do czyszczenia jak i środek dezynfekujący. Za grosze (centy raczej) np. w Targecie.. Tylko nie pijcie tego czasem, wprawdzie to nie methyl i sporo by go trzeba lyknac zeby zaszkodzil na oczy ale niestety juz po niewielkiej ilosci mozna sie przewrocic do rowu i jeszcze omamy groza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciek2012 Posted October 28, 2012 Author Report Share Posted October 28, 2012 kzielu, no wlasnie jako srodek dezynfekujacy... czasem sie przydaje miec cos takiego w domu. Oki wlasnie pojade do CVS albo targetu i popatrze dzieki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.