Greyhound99 Napisano 29 Października 2012 Zgłoś Napisano 29 Października 2012 w styczniu polece do nowy orlean , a w warszawie w samolocie co trzeba wypelnic na papier co tam bedzie napisane?
Joanna30 Napisano 29 Października 2012 Zgłoś Napisano 29 Października 2012 Linki do deklaracji celnej i formularza wizowego z polską instrukcją są na stronie LOTu: https://www.lot.com/...-passengers-usa
tapeta999 Napisano 29 Października 2012 Zgłoś Napisano 29 Października 2012 w styczniu polece do nowy orlean , a w warszawie w samolocie co trzeba wypelnic na papier co tam bedzie napisane? Naucz może najpierw się wysławiać.
Maja.. Napisano 30 Października 2012 Zgłoś Napisano 30 Października 2012 No właśnie skąd ty jesteś że tak dziwnie piszesz? Jakoś nie po polsku...
andyopole Napisano 30 Października 2012 Zgłoś Napisano 30 Października 2012 bo kolega po polsku juz zapomnial a po hamerykansku jeszcze sie nie nauczyl......
Greyhound99 Napisano 30 Października 2012 Autor Zgłoś Napisano 30 Października 2012 wiesz co jak do mnie mówisz??? jestem osoba słabosłyszącym!!! nie jestem głupi ani dziwny!!!!
ilya_ Napisano 30 Października 2012 Zgłoś Napisano 30 Października 2012 w styczniu polece do nowy orlean , a w warszawie w samolocie co trzeba wypelnic na papier co tam bedzie napisane? Linki do deklaracji celnej i formularza wizowego z polską instrukcją są na stronie LOTu: https://www.lot.com/...-passengers-usa w samolocie dostaniesz deklaracje celna oraz dokument i-94....nic sie nie obawiaj w samolotach sa wzory jak to sie wypelnia... jesli nie bedziesz czegos wiedzial to zazwsze stewardessy moga ci pomoc, czy nawet osoba lecaca obok ciebie
andyopole Napisano 31 Października 2012 Zgłoś Napisano 31 Października 2012 wiesz co jak do mnie mówisz??? jestem osoba słabosłyszącym!!! nie jestem głupi ani dziwny!!!! przekonalismy sie o tym ze napewno jestes "slabopiszacym". Nie jestem pewien czy osoba niedoslyszaca musi zle pisac. Mialem wujka ktory mial bardzo slaby sluch a mowil i pisal po polsku przepieknie...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.