karina Napisano 7 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2012 Albo mozna poprosic Obame zeby dal free apartment - daje free komorki, ciotka Obamy musiala dostac azyl, bo jej sie konczyla darmowa opieka w szpitalu (!!), to apartamentu nie da? Free ubezpieczenie medyczne jest w pakiecie i przynaleznosc do wszelkich ACORNs, community organizations itd.itp. plus oczywiscie food stamps Zyc, nie umierac - taki American dream /kurcze, nie moglam sie powstrzymac od tego komentarza po przeczytaniu wszesniejszych/
andyopole Napisano 7 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2012 tym bardziej ze ww jest reelected, teraz to sie zacznie rozdawanie darmozjadom....
agatapaw Napisano 7 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2012 Biedna dziewczyna (autorka tematu)! Szukala ludzi na wspolny wypad do NY i czego sie doczekala? Nie dziwie sie, ze wiecej nie odpowiedziala.
uga-buga Napisano 7 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2012 Biedna kacza blondynczeka z dziubkiem pod SoL....wstyd mi, jakze mi wstyd
agatapaw Napisano 7 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2012 Boje sie zadac jakiekolwiek pytanie na tym forum. W efekcie wyladuje gdzies na ulicach Manhattanu w pudle kartonowym zajadajac fasole. O ile wczesniej jakis Marian mi jej nie podwedzi
uga-buga Napisano 7 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2012 Teraz dzieki tej wiedzy zdobytej na tym forum mozesz juz bronic swojej fasoli, wiesz juz o sidlach ale jest jeszcze wiele innych pozytecznych sposobow, np mozesz ja zakopac w Central Parku, ale uwazaj bo Czesiek zamontowal web cama i obserwuje, takze musisz najpierw zainwestowac w litra cidera i dac mu do wypicia, przeczuje ze cos jest nie tak, ale nie bedzie mogl sie oprzec, wtedy jak zasnie twardym snem idz i kop kazda puszke w roznym miejscu, sporzad mape i trzymaj w swoim spiworku, z ktorym oczywiscie sie nigdy nie rozstajesz i walczysz jak lwice jakby ktos chcial go zabrac Spiworek albo smierc!
agatapaw Napisano 7 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2012 Uga-buga, jestes skarbnica informacji. Jednak nad ta fasola musze sie jeszcze powaznie zastanowic. Szczegolnie gdy przebywamy w malym pomieszczeniu w 20-scia osob. Atmosfera bylaby chyba zbyt ciezka, przynajmniej dla mnie. Moze jakiez inne warzywo, albo mielonka? Czekam na propozycje i zaraz lapie za szpadel i lece kopac.
uga-buga Napisano 7 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2012 Fasole ciezko zastapic, poniewaz jest niezbedna do produkcji metanu, ktory ogrzewa twoj spiworek. Sa inne opcje ale nie sa one tak wygodne, poniewaz muissz sobie kupic termofor i napelniac na noc ciepla woda, ktorej rzecz jasna na flacie nie ma. Kosztuje to wiec troche zachodu, aby co wieczor udac sie do lokalnego mc donalnda i napelnic, ale w koncu beda cie poznawac i wiedziec ze i tak nic nie kupujesz, wiec proceder bedzie coraz trudniejszy. Niektorzy raportuja sukces ze szczaniem do termoforu, ale osobiscie nie mam z tym doswiadczenia...
c4r0 Napisano 7 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2012 Niektorzy raportuja sukces ze szczaniem do termoforu, ale osobiscie nie mam z tym doswiadczenia... Nie lepiej wstrzymywać? Energetycznie na to samo wychodzi, a do tego psychika się trenuje i termofor niepotrzebny.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.