Skocz do zawartości

Telefony W Usa

zizzz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 35
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Pierwszy przechodzi kolejny juz nie ;-)

Niestety nie ma filtrow antysampowych na smsy jeszcze

Mnie bardziej mecza telefony gdzie dzwoni do mniej moj bank, wiec odbeiram bo mysle ze moze cos waznego, a tu za kazdym razem chca mi sprzedac jakies gowno, to insurance, to karta kredytowa...i oczywiscie dowiesz sie dopiero o tym po 2 minutach drunej gadki hello how are you

Jak nie masz incoming calls included to w ogole jest cudownie ;-)

Ja juz nie odbieram nic co przychodzi z 1800/1866

Napisano

Ja sobie właśnie tak zrobiłem, stworzyłem kontakt SPAM i tam dodaję wszystkie te durne telefony. Już z 15 numerów się zebrało przez parę miesięcy, a czasem jeszcze dzwonią z zastrzeżonych... Ja nie mam unlimited calls ale i tak mało dzwonię więc zjadanie minut z pakietu mi nie przeszkadza, ale telefony wkurzają.

Napisano

Najbardziej durna sprawa z telefonami w stanach to to, ze na przyklad jak sie ma 200 darmowych minut, to nawet jak ktos do ciebie dzwoni to ty za rozmowe placisz rowniez swoimi minutami... czyli innymi slowy oplaca sie tak naprawde brac tylko plany unlimited.

Napisano

Dla nas to nienormalne a dla nich jak się powie, że u nas nie płaci się za odebrane to robią wielkie oczy. Kwestia przyzwyczajenia. W sumie to logiczne, gadasz = płacisz, nie ważne kto do kogo dzwoni. Nie chcesz płacić - nie odbieraj.

• 1 rok później...
Napisano

Witam,

polecam kartę sim operatora h2o korzystającego z sieci at&t. Możesz ją włożyć do każdego telefonu. Korzystałem z niego przez pół roku i byłem bardzo zadowolony. Rozmowy 5c/min więcej szczegółów w linku poniżej. Idealne rozwiązanie dla studentów, już za 10$ możesz korzystać z usług komórkowych przez 3 miesiące.

http://allegro.pl/amerykanski-starter-karta-sim-h2o-usa-5c-m-prepaid-i4225777449.html

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...