andyopole Napisano 10 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 10 Listopada 2012 tiaaa, najpierw musisz zgadnac z jakiego numeru przyjdzie spam...
uga-buga Napisano 10 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 10 Listopada 2012 Pierwszy przechodzi kolejny juz nie ;-) Niestety nie ma filtrow antysampowych na smsy jeszcze Mnie bardziej mecza telefony gdzie dzwoni do mniej moj bank, wiec odbeiram bo mysle ze moze cos waznego, a tu za kazdym razem chca mi sprzedac jakies gowno, to insurance, to karta kredytowa...i oczywiscie dowiesz sie dopiero o tym po 2 minutach drunej gadki hello how are you Jak nie masz incoming calls included to w ogole jest cudownie ;-) Ja juz nie odbieram nic co przychodzi z 1800/1866
andyopole Napisano 10 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 10 Listopada 2012 OK. skonczmy te narzekania bo jest wiele wiekszych problemow, telefony sa jakie sa, mozna zawsze zrezygnowac jak komu nie pasuje...
uga-buga Napisano 10 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 10 Listopada 2012 niektorzy nie maja powazniejszych problemow, ja na przykald to sie trzeba czepiac czego wlezie hehe
c4r0 Napisano 11 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 11 Listopada 2012 Ja sobie właśnie tak zrobiłem, stworzyłem kontakt SPAM i tam dodaję wszystkie te durne telefony. Już z 15 numerów się zebrało przez parę miesięcy, a czasem jeszcze dzwonią z zastrzeżonych... Ja nie mam unlimited calls ale i tak mało dzwonię więc zjadanie minut z pakietu mi nie przeszkadza, ale telefony wkurzają.
maciek2012 Napisano 12 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 12 Listopada 2012 Najbardziej durna sprawa z telefonami w stanach to to, ze na przyklad jak sie ma 200 darmowych minut, to nawet jak ktos do ciebie dzwoni to ty za rozmowe placisz rowniez swoimi minutami... czyli innymi slowy oplaca sie tak naprawde brac tylko plany unlimited.
c4r0 Napisano 12 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 12 Listopada 2012 Dla nas to nienormalne a dla nich jak się powie, że u nas nie płaci się za odebrane to robią wielkie oczy. Kwestia przyzwyczajenia. W sumie to logiczne, gadasz = płacisz, nie ważne kto do kogo dzwoni. Nie chcesz płacić - nie odbieraj.
andyopole Napisano 14 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 14 Listopada 2012 a najwieksze oczy zrobil tutejszy trucker jak mu powiedzialem ze kazda ciezarowka w Europie ma swoj telefon komorkowy (firmowy). Nie chcial uwierzyc, myslal ze sciemniam.
szags Napisano 11 Maja 2014 Zgłoś Napisano 11 Maja 2014 Witam, polecam kartę sim operatora h2o korzystającego z sieci at&t. Możesz ją włożyć do każdego telefonu. Korzystałem z niego przez pół roku i byłem bardzo zadowolony. Rozmowy 5c/min więcej szczegółów w linku poniżej. Idealne rozwiązanie dla studentów, już za 10$ możesz korzystać z usług komórkowych przez 3 miesiące. http://allegro.pl/amerykanski-starter-karta-sim-h2o-usa-5c-m-prepaid-i4225777449.html
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.