Gość espe Napisano 12 Maja 2014 Zgłoś Napisano 12 Maja 2014 A testował ktoś Lyca Mobile? Widzę że mocno promują się na lotniskach. Są plany gdzie rozmowy US>PL są za free. Tylko nie wiem jak z numerami telefonu. Tzn. czy karty są przypisane do jakiegoś kraju czy można sobie wybrać numer wg. kraju.
promilm Napisano 23 Maja 2014 Zgłoś Napisano 23 Maja 2014 Polecam AIO wirlles, serwis jak AT&T ale taniej . Co do polaczen do polski zobacz strone http://www.czescpolska.com/
KaeR Napisano 23 Maja 2014 Zgłoś Napisano 23 Maja 2014 Polecam AIO wirlles, serwis jak AT&T ale taniej . Nie istnieje juz. Jesli juz to od ATT jest cricket.
Gość miqhs Napisano 24 Maja 2014 Zgłoś Napisano 24 Maja 2014 Polecam wszystkim aplikację whatsapp - chociaż kupił to właśnie fejsbunio i są jakieś jazdy na Windows Phone (ja jestem nieszczęśliwym posiadaczem tego gówna), to na androida i iPhone chyba jest dostępna. Darmowe smsy - a czasami to przecież wystarczy. Można też wysyłać obrazki i wiadomości głosowe. Userów jest kilka milionów, więc będzie z tego zaraz jakaś kupa, ale na razie jeszcze for free.
pelasia Napisano 24 Maja 2014 Zgłoś Napisano 24 Maja 2014 Wiekszosc chyba ma darmowe smsy wiec nie wiem ilu ludziom ta applikacja tak naprawde potrzebna. No ale dobrze wiedziec jesli sie darmowcow nie ma.
Joanna30 Napisano 24 Maja 2014 Zgłoś Napisano 24 Maja 2014 Ja już prawie rok korzystam z WhatsAppa i jestem bardzo zadowolona. Mam telefon BlackBerry i żeby korzystać z internetu dla BB ponoszę pewne koszty, więc szukałam aplikacji, która nic by mnie nie kosztowała (nie mam planu z darmowymi smsami, bo mam fona na kartę). Dlatego aplikacja, w której mogę smsować i mmsować za darmo bardzo mi się przydaje Zwłaszcza kiedy potrzebuję posłać smsa/mmsa za granicę.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.