KasiaWawaa Napisano 13 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Gratulacje! Ha! czyli na NOA2 czekałaś około pół roku, ja noa1 marzec i afirmuję wrzesień na noa2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misuzu Napisano 13 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Czy mi się zdaje czy ludzie dostaja teraz NOA2 po ok 4 miesiacach ( w CSC)? Tak pisze na visajourney. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerise nomade Napisano 13 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Gratuluje wizy Malgorzata! Ja tez niedlugo bede w Austin, przeprowadzamy sie za tydzien z Michigan. pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magda10 Napisano 13 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 z CSC możecie się spodziewć NOA2 w każdej chwili, ja czekam już 5 miesięcy i nic, więc myślę ze pewnie wyrzucili moją sprawę bo jak widzę to robią już koniec marca i kwieceń, ale życzę wszystkim jak najszybszego NOA2. (mi pewnie dali czas na zastanowienie . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malgorzata77 Napisano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Z tym czasem oczekiwania to myślę, że oni nie koniecznie mają aż tyle spraw do sprawdzenia i przeprocesowania. Chyba po prostu chcą wyeliminować pary, które decyzję o ślubie podjęły pochopnie. Mają więc jeszcze około pół roku na zastanowienie Oczywiście mam nadzieję, że ten czas będzie dla wszystkich jak najkrótszy @Kasia, Tak, myślę ze we wrześniu to już na pewno Trzymam kciuki. @Cerise, Super! Cieszę się, słyszałam od narzeczonego wiele dobrego o tym mieście więc mam nadzieję, że będzie Ci tam najlepiej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magda10 Napisano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 ja zastanawiałam się przez 10 lat czy chcę tam mieszkać a jak się zastanowiłam to teraz oni się zastanawiają czy dać mi NOA2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AgnieszkaS Napisano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 no tak to jest, jak cos sie chce to nie zawsze mozna to od razu otrzymac, ja na moje noa2 czekalam 5 miesięcy, i teraz 1,5 miesiąca na rozmowe i zatwierdzenie wizy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misuzu Napisano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Agnieszka czyli wszystko kosztowało cie 7,5 miesiąca? bo jeszcze czas oczekiwania na NOA1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AgnieszkaS Napisano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Bedzie miedzy 6-7 miesiecy, bo noa1 to dostalismy pare dni od wyslania aplikacji do USCIS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misuzu Napisano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 No to w sumie nie tak źle, bo ogólnie piszą ze to trwa tak z 9 ms-cy. Tzn. taki średni czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.