Misuzu Napisano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Witajcie, troche pospamuję. TAk sobie sprawdzam na vj ten timeline i widzę, że CSC przyspieszyła. Jeszcze 2 dni temu było jakieś 131 dni a teraz 121 i już 23 kwietnia rozpatruja. W ogóle widzę, że ludzie dostaja NOA2 juz w sierpniu a noa1 z lipca. Więc trzymam się nadzieji, że chociaz troche szybciej cała procedura pójdzie. Tylko zeby nie zwolniło.. e-mail o noa1 dostałam 8 sierpnia ale listu jeszcze nie dostaliśmy.. troche mnie to martwi bo miało byc do 10 dni a tu już 15 dni może na dniach cos przyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magda10 Napisano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Witaj Misuzu. Ja też tak sobie sprawdzałam i o mało przez to nie sfiksowałam. Bo wyliczyłam sobie że powinnam dostać na początku czerwca najpóźniej a dostałam NOA2 w połowie sierpnia. A modrzy ludzie tu na forum studzili moje zapędy. No ale oczywiście życzę Ci jak najszybciej NOA2 i wytrwałości. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misuzu Napisano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Dzieki! No staram sie tak bardzo tym nie sugerowac no ale zawsze kusi :-) swoje trzeba przeswirowac :-D pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laurka Napisano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 U nas wytyczne z vj sprawdzily sie bardzo dokladnie :-) Jesli ludzie uaktualniaja swoje osie czasowe, to jest wiecej danych i prognozy skacza. Niech mnie ktos poprowi, kto ma dokladne dane, ale z tego co czytalam rok temu, to uzytkownicy vj reprezentuja jakies 5% wszystkich podan, wiec daje to jakis obraz na podstawie ktorego mozna costam przewidywac. Ale wiadomo, ze nie jest to nieomylna wyrocznia. W kazdym razie zyczymy Ci Misuzu szybkiego i gladkiego przebiegu sprawy :-) Obecnie i tak idzie szybciej niz jeszcze pol roku temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misuzu Napisano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Rozumiem. No ale dziekuje wam bardzo za wspaecie. Tez mam nadzieje ze proces przejdzie bez wiekszych problemow :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KasiaHania Napisano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 nam RFE przyszło 31 maja jest 24 sierpnia i juz od tygodnia papiery są w ambasadzie czyli 2 i pół miesiąca z odpowiedzią i z czekaniem na NVC w porównaniu do czekania na Noa1 teraz leci wszystko szybciutko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Nasza sprawa przebiegała w miarę szybko, tak mi się przynajmniej wydaje Petycja wysłana 25 listopada, 29 stycznia dostaliśmy RFE - po szybkiej wysyłce brakującego dokumentu już 6 lutego dostaliśmy NOA2 I teraz wywiad już umówiony na 1 kwietnia. Czyli w sumie 69 dni do NOA2 i 123 dni do wywiadu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freja Napisano 28 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Roelka, to mega szybko! Gratuluje i powodzenia za wielka woda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Dziękuję Teraz tylko przetrwać stres wywiadu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sara Napisano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.