grape Napisano 24 Marca 2016 Zgłoś Napisano 24 Marca 2016 Nawet jak czekasz na NOA1 dwa tygodnie to sie nie przejmuj, usps pozostawia wiele do zyczenia:) Lepiej uzbroic sie w cierpliwosc bo ten proces do najprzyjemniejszych nie nalezy i Wasza cierpliwosc moze byc jeszcze wiele razy wystawiona na probe, nie bez powodu ludzie mowia ze jak sie zabierasz do tego typu operacji to pieniadze i cierpliwosc to must have;)
MoniaS Napisano 24 Marca 2016 Zgłoś Napisano 24 Marca 2016 Jeszcze raz dziękuję. Ciężko jest czekać na początku. Zwłaszcza, że dopiero co wróciłam do Polski po 3 -miesiącznym pobycie "tam u niego, z nim". Potem napewno pójdzie z górki. Nawet jak czekasz na NOA1 dwa tygodnie to sie nie przejmuj, usps pozostawia wiele do zyczenia:) Dzięki, to duże pocieszenie
MoniaS Napisano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2016 Mam jeszcze jedno pytanie - spędza mi to sen z powiek- a mianowicie starając się o wizę B1/2 wypełniałam już DS-160 to teraz będę musiała jeszcze raz?
MoniaS Napisano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2016 Dzięki serdeczne Myślałam,że skoro raz już wypełniałam ten formularz to teraz nie muszę. Nie ma lekko
ilon Napisano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2016 To jest wniosek o inna wize, wiec trzeba. ;>
MoniaS Napisano 11 Maja 2016 Zgłoś Napisano 11 Maja 2016 Powiedzcie mi proszę, czy numer sprawy, który trzeba mieć do badań lekarskich to jest ten co nadał USCIS? Ten z literkami i cyferkami? Nasz zaczyna się od WAC - bo California. Nie mogłam nigdzie znaleźć informacji na ten temat.
jkb Napisano 11 Maja 2016 Zgłoś Napisano 11 Maja 2016 Nie, ten numer do badan lekarskich to WRW lub KRK.
jkb Napisano 12 Maja 2016 Zgłoś Napisano 12 Maja 2016 Normalnie dostaje sie poczta z ambasady. Jezeli chcesz wiedziec wczesniej, zadzwon do NVC i zapytaj czy Twoja sprawa ma juz numer nadany.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.