dwwml Napisano 9 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2013 haha, wpisalam w google "formularz wiza turystyczna USA"
Joanna30 Napisano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2013 To korzystaj ze stron ambasady... http://polish.poland.usembassy.gov/wizy/wizy-nieimigracyjne/jak-ubiega-si-o-wiz.html
dwwml Napisano 9 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2013 Passport/Travel Document Type tu zaznaczyc "Regular" czy "official" czy co innego?
dwwml Napisano 9 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2013 Do you hold a valid visa or did your visa expire less than 48 months ago? mam odpowiedziec ze ta F1 to nadal valid nie?
dwwml Napisano 10 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2013 ok inne pytanie, pamietam jak wypelnialam formularz ponad miesiac temu i WYDAJE mi sie ze musialam w nim uwzglednic czy mam jakies aktualne wizy obecnie....i pamietam ze wtedy wpisalam ze nie i mialam z tym problem i zmartwienie. ale teraz jak wypelnialam to nie bylo nic na temat wpisania czy ma sie aktualne wizy....czy cos sie zmienilo?
Joanna30 Napisano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2013 Z tego, co widziałam, to w formularzu DS-160 jest pytanie o wizy... Have you ever been issued a U.S. visa?
dwwml Napisano 11 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2013 Z tego, co widziałam, to w formularzu DS-160 jest pytanie o wizy... Have you ever been issued a U.S. visa? Tak było, jasne, ale chodzi mi o pytanie gdzie chca wiedzieć czy mam jakieś aktualne wizy Z tego, co widziałam, to w formularzu DS-160 jest pytanie o wizy... Have you ever been issued a U.S. visa? Tak było, jasne, ale chodzi mi o pytanie gdzie chca wiedzieć czy mam jakieś aktualne wizy
Joanna30 Napisano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2013 Jeśli masz jakąś inną wizę lub miałaś jakąś wizę, która straciła ważność w przeciągu 48 miesięcy, to wypełniasz zgodnie z prawdą
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.