pelasia Napisano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2013 pelasia a przepraszam a kiedy to nalezalo miec akt urodzenia wyrabialem paszport w latach 90 tych potem w 2000 roku i nigdy nie musialem go pokazywac a wyrabialem w Polsce ten w latach 90-tych byl 1 paszportem ps a bylem pelnoletni Wiesz nie wiem Tak mi sie ten akt logiczny wydawal. Moj pierwszy paszport byl robiony kiedy bylam dzieciakiem wiec ja formalnosci nie pamietam. Widocznie juz mi sie z amerykanskim paszportem miesza, no wiesz starosc nie radosc ha ha ha.
sly6 Napisano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2013 co do dzieci to takie sa teraz zasady http://www.mazowieckie.pl/portal/pl/109/9440/Paszporty_dla_osob_maloletnich.html moze i cos tam kiedys i bylo
tinki Napisano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2013 Skoro wybierasz sie do USA dopiero w przyszlym roku (2014), to chyba za wczesnie starac sie o wize? Bo co bedzie, jak dostaniesz wize tylko na rok?
dareknow0 Napisano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2013 Informacje dot.wyrobienia paszportu znajdują się na stronach internetowych urzędów wojewódzkich gdzie bardzo szczegółowo wszystko jest opisane. Informacje dot.wyrobienia promesy wizowej znajdują się na stronie ambasady USA w Warszawie . Wszystkie podane strony są w języku polskim. "Ręce opadają "
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.