arizona112 Napisano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 12 Stycznia 2013 Witam Mam pytanko odnośnie umawiania się na rozmowę w konsulacie w Krakowie. Mój problem polega na tym że nie wiem jak i czy jest taka możliwość, aby umówić całą rodzinę (6 osó za jednym zamachem, a jeżeli tak się da to jak to zrobić? Wiem że opłatę wizową można wnieść przez przelew odrazu za wszystkich, ale jak wszystkich umówić? Po zalogowaniu się na stronę aby umówić spotkanie mam możliwość wybrać " Podanie o zapis na spotkanie grupowe ale wywnioskowałem że jest to opcja dla zorganizowanych grup, ponieważ jest tam miejsce na podanie nazwy grupy. Proszę o pomoc
sly6 Napisano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 12 Stycznia 2013 mozna tez dzwonic za darmo i umowic takie spotkanie
arizona112 Napisano 12 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Napisano 12 Stycznia 2013 Ok doszedłem do tego jak to zrobić teraz tylko pytanie czy samemu podaje się termin kiedy tam się stawi czy może to oni wyznaczają godzinę?
Invisible15 Napisano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2013 Oni Ci proponują Ci dni i godziny, a Ty wybierasz sobie najbardziej odpowiednią
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.