Karolajnaaa12 Napisano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 21 Stycznia 2013 czy ktos ostatnimi czasy otrzymal NOA2?
lmonika Napisano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2013 Nam dzisiaj mija równo 6 miesięcy od otrzymania NOA 1... Nalezymy pod Vermont... Ale znając nasze szczęście, jak na NOA 1 czekaliśmy prawie 1,5 miesiąca to jeszcze poczekamy.
jkb Napisano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2013 Niestety, Vermont jest obecnie nieco z tyłu. Obecnie oficjalny czas oczekiwania to chyba 6 miesięcy (ostatnio zmienione z 5), więc teoretycznie o service request można prosić po upływie 7. Niemniej jednak, zadzwoń na hotline i zapytaj, czy Ci może założą już teraz... Pozdrawiam
lmonika Napisano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2013 Niestety, Vermont jest obecnie nieco z tyłu. Obecnie oficjalny czas oczekiwania to chyba 6 miesięcy (ostatnio zmienione z 5), więc teoretycznie o service request można prosić po upływie 7. Niemniej jednak, zadzwoń na hotline i zapytaj, czy Ci może założą już teraz... Pozdrawiam Jesteś nieoceniony - tak też zrobię a że są w tyle to wiem. W grudniu jeszcze było właśnie te 5 miesięcy a teraz skoczyło do 6. Dobrze,że Narzeczony przylatuje na dłuzej i później niż planowaliśmy to może się załapie i pójdzie ze mną do ambasady.
jkb Napisano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2013 Tylko niech narzeczony ma kogoś w USA, żeby mu kopię NOA2 do Polski wysłał
lmonika Napisano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2013 Tylko niech narzeczony ma kogoś w USA, żeby mu kopię NOA2 do Polski wysłał A to spokojnie Przyleci dopiero w marcu (pod koniec), więc liczę że już NOA2 będziemy mieli. Jeśli nie, to będzie tam jego ojciec, to podeśle. Ale nawet o tym nie myślę,że jeszcze 2 miesiące by się ociągali. Właśnie widzę,że pary "lipcowe" należące pod Vermont właśnie dostają swoje "numerki" http://www.visajourn...tion=1&sortby=2
Laurka Napisano 27 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 27 Lutego 2013 A to spokojnie Przyleci dopiero w marcu (pod koniec), więc liczę że już NOA2 będziemy mieli. Jeśli nie, to będzie tam jego ojciec, to podeśle. Ale nawet o tym nie myślę,że jeszcze 2 miesiące by się ociągali. Właśnie widzę,że pary "lipcowe" należące pod Vermont właśnie dostają swoje "numerki" http://www.visajourn...tion=1&sortby=2 Kurcze blade! Ktos z Japonii z NOA1 z KONCA PAZDZIERNIKA dostal juz NOA2!!? Oni tam chyba bawia sie w Totka: "Komora maszyny losujacej jest pusta, nastepuje zwolnienie blokady. I rozpoczynamy losowanie!" ;/
lmonika Napisano 28 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 28 Lutego 2013 Ja widzałam jak ktoś ze z noa1 ze stycznia 2013 dostał noa2 w lutym 2013 ;]
jkb Napisano 28 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 28 Lutego 2013 To normalne w niektórych przypadkach, np. expedite albo gdy USC mieszka na stałe poza USA.
JoAsiaUs Napisano 2 Marca 2013 Zgłoś Napisano 2 Marca 2013 Dokladnie, albo gdy jest w military. Japonia to akurat "ruchliwy" kierunek
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.