Gość Napisano 2 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2016 Nawet jak mi pokazalas marriage certificate? Widac to wszystko zalezy od Stanu albo humoru urzednika.
ilon Napisano 2 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2016 Tak, mialam wszystkie papiery. Wyrobili dopiero jak przyszlam z combo karta
MoniaS Napisano 2 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2016 Dzięki za info. A ja powiedziałam im że wiem że można bez zmiany nazwiska. Pani stwierdziła,że dadzą mi kartę na moje stare nazwisko, a jak zmienie w dokumentach DHS to mam przyjść to mi wymienią. Przeca paszport mam ważny jeszcze kilka lat to zmieniać tego akurat nie będę. No ale zawsze coś dygło do przodu.
MoniaS Napisano 3 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 3 Listopada 2016 Mam jeszcze jedno pytanie. Na lotnisku zabrali mi całą kopertę włącznie z badaniami. I teraz pytanie, muszę dołączyć badania do formularza o GC to skąd je wziąć?
Gość Napisano 3 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 3 Listopada 2016 Czytalas guide, ktory zalinkowalam ? If you are a K-1, K-2, K-3 or K-4 visa holder the I-693 instructions state that you are not required to have another medical examination as long as your Form I-485 is filed within one year of your overseas medical examination. If you are missing any shots from your overseas medical a I-693 vaccination transcription is required to be completed by seeing a Civil Surgeon to have certain portions of the I-693 completed and have the Civil Surgeon certify the form (sealing the original in an envelope and giving you a copy).
MoniaS Napisano 3 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 3 Listopada 2016 Właśnie czytam, dzięki. Tyle, że zaczełam do środka czyli Supporting Evidence for the Form I-485 You should submit all of the following evidence and documentation with your application: Two passport-style photos Form G-325A, Biographic Information Copy of your government issued photo identification i tak dalej i jestem przerażona
paula052787 Napisano 13 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 13 Listopada 2016 moj pakiecik juz wyslany, ale juz prawie 3 tygodnie jak nie dostalam od nich potwierdzenia.. ale wiemy po trackingu ze dostarczony
Lisza Napisano 16 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 16 Listopada 2016 Mam pytanie czy do pakietu I-485 I-765 I-131 dołączamy tylko jedno marriage certificate, i I94 i czy dolaczamy 2 czy 6 zdj? I czy G325a musi wyslac tez moj maz?
MoniaS Napisano 19 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 19 Listopada 2016 Sluchacjie dobrzy ludzie, czy wy dolaczaliscie kopie strony paszporu z wiza I dodatkowo kopie strony ze spemplem ? Chodzi mi o to, ze jak robie xero paszportu to mam od razu obie te wymagane strony. Moj maz mowi ,ze ma byc oddzielnie. Bez sensu dawac kilka tych samych kartek. Co wy zrobiliscie?
solleone Napisano 23 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 23 Listopada 2016 Czy moglibyście mi powiedzieć, ile średnio trzeba czekać na otrzymanie pozwolenia na pracę?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.