KaeR Napisano 4 Marca 2013 Zgłoś Napisano 4 Marca 2013 Na undergrad ciężko. Masz limit 20 godzin. Praktycznie zapomnij. Nie możesz pracować poza kampusem poza specjalnymi przypadkami, które Ciebie praktycznie nie będą dotyczyć.
Alfer Napisano 4 Marca 2013 Autor Zgłoś Napisano 4 Marca 2013 Dobra kolego, tylko w takim razie proszę cię, wytłumacz mi jak to wygląda tam. Załapię się na jakąś fuchę czy będę musiał liczyć na kieszonkowe od mamusi i dorywcze malowanie płotów?
KaeR Napisano 4 Marca 2013 Zgłoś Napisano 4 Marca 2013 Na żadną fuchę się legalnie się nie załapiesz, bo nie będziesz miał pozwolenia na pracę i SSN. Nie wiem co rozumiesz przez dorywcze, ale jedyne dorywcze=nielegalne w Twoim przypadku. Nielegalna robota też nie leży na ulicy. Żeby coś sobie dorobić to byś musiał malować te płoty 24h na dobę Oni tu zresztą nie mają za dużo płotów. Zostaje Ci tylko kieszonkowe.
sly6 Napisano 4 Marca 2013 Zgłoś Napisano 4 Marca 2013 a jak Cie zlapia na pracy nielegalnej to zegnaj USA ..tak chcesz skonczyc swoj sen? bo nie masz zadnej pewnosci ze bedziesz tak pracowac i nic sie nie stanie.
rafal723 Napisano 29 Marca 2013 Zgłoś Napisano 29 Marca 2013 Jednym słowem w mojej opinii (a też myślę o stypendium, tylko że koszykówka) to co najlepszego możesz teraz zrobić, to pracować tutaj w Polsce na 200% i możesz spróbować wysłać jakieś mixy (nagrania) do "kilku" szkół. Myślę, że trochę łatwiej też było by Ci, gdybyś chociaż jeden sezon grał w HS. Powodzenia ! Pisz na bieżąco co i jak.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.