Joanna30 Napisano 5 Marca 2014 Zgłoś Napisano 5 Marca 2014 Witam, ja też poproszę o podesłanie mi tego druku opłaty za wizę (160$) skierka_ice@poczta.onet.pl Z góry dziękuję!!!! Sprawdź pocztę
skierka Napisano 6 Marca 2014 Zgłoś Napisano 6 Marca 2014 jak krok po kroku zapłacić za wizę w Banku Pocztowym (ja płaciłam w Lubinie):1. Należy wydrukować to coś, co jest na stronie ambasady - tak MA ZAWIERAĆ krzyżyki i niepełny adres - ludzie w Banku Pocztowym wiedzą co z tym zrobić dalej 2. Kobieta w Banku Pocztowym bierze to potwierdzenie, zabiera dowód i wypełnia coś w kompie. Drukuje 4 karteczki formatu A5, trzeba się na nich podpisać wraz z datą (tylko należy sprawdzić dokładnie wszystkie dane czy czegoś nie pomyliła, bo u mnie musiała je kolejne 2 razy wypełniać zrobiwszy błąd najpierw w nazwie ulicy a potem w kodzie pocztowym ) i potem udać się z tym do okienka wpłat. Tam daje się te karteczki, płaci kaskę i babeczka oddaje ten jeden podbity kwitek. Z nim wraca się do tej babki z Banku Pocztowego i ona wtedy daje kod potwierdzający wpłatę - jest to połączenie cyfr wygenerowanych przez system + data + 0 z przodu ( w moim przypadku dała to 0 bo kod ma mieć 12 cyfr) i ten kod pisze właśnie na tym jednym kwitku i on służy jako numer, dzięki któremu można umówić się na spotkanie w ambasadzie ))3. Po godzinie 12 następnego dnia roboczego można umówić się na spotkanie w ambasadzie
Sara Napisano 6 Marca 2014 Zgłoś Napisano 6 Marca 2014 Pamiętam ze ja opłatę robiłam online (informacja na stronie ambasady). Wszystko zajęło 5 min, bez wychodzenia z domu
tasmanka Napisano 20 Marca 2014 Zgłoś Napisano 20 Marca 2014 Witam,ja też poproszę o podesłanie mi tego druku opłaty za wizę (160$)tasmanka24@op.pl dziękuję
kobra Napisano 24 Marca 2014 Zgłoś Napisano 24 Marca 2014 Witam,Siedzę nad tym już drugi dzień i dopiero dzisiaj znalazłam to farum Ja też poproszę o podesłanie mi tego druku opłaty za wizę (160$) mail: agawel@interia.eu Z góry baaardzo dziękuję!!!
anulaa Napisano 27 Marca 2014 Zgłoś Napisano 27 Marca 2014 Witam mam podobny problem jak osobyu powyżej nie bede sie powtarzac z opisywaniem ale też nie moge otworzyc druku opłaty wizowej 160$ na zadnym kompie :/ a chciałabym dzisiaj zapłacić proszę kogoś dobrego o wysłanie na maila anulab87@gmail.com z góry śliczne dzięki !
Nutka Napisano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2014 Hej, ja też mam podobny problem, proszę o wysłanie formularza opłaty wizowej 160$. dziekuję z góry:) zapomniałam moja poczta nutek86@wp.pl
vanessa93 Napisano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2014 Witam Czy ja również mogę prosić o przesłanie mi druku opłaty 160$? Email: bestalone1@wp.pl Z góry bardzo dziękuję
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.