decniety Napisano 20 Marca 2013 Zgłoś Napisano 20 Marca 2013 Tak jak w tytule. Potrzebuje odpowiedzi bo moj znajomy z polski chce zebym kupil mu tutaj iphona. Konto posiadam w naszej polskiej unii.
Joanna30 Napisano 20 Marca 2013 Zgłoś Napisano 20 Marca 2013 No to podasz mu numer konta ze wszystkimi dodatkowymi swiftami, czy jak to się tam nazywa i niech Ci zrobi przelew.
kzielu Napisano 20 Marca 2013 Zgłoś Napisano 20 Marca 2013 PayPal ? Zobacz czy xoom.com oferuje ten kierunek...
decniety Napisano 20 Marca 2013 Autor Zgłoś Napisano 20 Marca 2013 Własnie nie ma on konta paypal. chciałbym na konto jakoś ale z tym będzie pewnie troche roboty. a jakimś money gram czy czyms w tym stylu da rade?
c4r0 Napisano 23 Marca 2013 Zgłoś Napisano 23 Marca 2013 Ten xoom mnie wkurzył niedawno... Jak się raz w koncie wpisze jakieś dane to już praktycznie nie można ich usunąć. Założyłem konto ze źle podanym nazwiskiem i już nie mogę korzystać z ich usług, po kilku telefonach do nich, próbach zakładania drugiego konta itp, usłyszałem, że "nie da się"... Musiałbym mieć inne konto bankowe w USA. Mam inne pytanie. Czy ktoś wie jak przesłać kasę na konto walutowe w Polsce? Za wire transfer wychodzi około $50...
kzielu Napisano 23 Marca 2013 Zgłoś Napisano 23 Marca 2013 To nie tylko xoom tak ma. Mam konto w Adobe store z Polski - chciałem kupić upgrade Photoshopa - za cholerę nie da się przenieść na adres z US....
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.