ilya_ Napisano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2013 ja bym Ci radzil zorientować sie dokladnie co i jak zanim pojdziesz na spotkanie jak to jest z tym utrzymywaniem itp...masz caly tydzien na odrobienie pracy domowej....
stara sie Napisano 13 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2013 tak tylko gdzie takiej porady szukac..bo to może sie okazać klopotem w rozmowie..
stara sie Napisano 13 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2013 cześć wszystkim,za tydzień mam rozmowę i mam pytanie..posiadam zaproszenie od przyjaciulki do której się wybieram i w tym zaproszeniu napisała że ona bedzie moim sponsorem czyli że ona bedzie mnie utrzymywać przez te trzxy tygodnie i jest taki problem że ja pracuje i konsulowi na rozmowie bedzie sie wydawalo dziwne że ja pracuje a jednak ona bedzie mnie utrzymywać..i teraz nie wiem co powiedzieć jeśli mnie spyta o to za co jade lub czemu ona mi to sponsoruje skoro ja pracuje..co mam mu powiedzieć ze ona tylko mnie na miejscu w stanach bedzie utrzymywać a ja sobie bilet kupuje jedynie...?proszę o odp. dziekuje
Joanna30 Napisano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2013 Przeniosłam Twój post z wątku o tym, jak wyglądają rozmowy z konsulem (czyli opisy już "po"), do Twojego tematu. Nie chodź po wszystkich wątkach, proszę, tylko trzymaj się jednego, co?
ilya_ Napisano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2013 skad znasz przyjaciolke do ktorej jedziesz ?
stara sie Napisano 13 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2013 z chicago jest ok no przepraszam za pomyłkę...bez nerwów to tylko pytanie które nie jednemu może zapene pomóc
Joanna30 Napisano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2013 Pytanie nie było, skąd ona jest, tylko skąd się znacie A wątek o spotkaniach z konsulem przyda Ci się, żeby się zorientować, jakie pytania zadają konsulowie i jak to wszystko wygląda
stara sie Napisano 13 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2013 *znam ją z polski od wielu lat jest tam obywatelką , osiem lat jest w stanach tak wiem pomyliłem a możesz mi coś doradzić apropo tego pytania mojego ^^
Joanna30 Napisano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2013 Ale co doradzić? Mówisz konsulowi jak jest i tyle. A przynajmniej ja tak mówiłam. Naprawdę nie wiem, co innego Ci doradzić.
ilya_ Napisano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2013 hmm no ok... co zamierzasz robic po przylocie do polski ?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.