Skocz do zawartości

Jakie Dokumenty Wziąć Ze Soba I Jak Wytłumaczyć Im Że Nie Mam Stałej Umowy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

ja bym Ci radzil zorientować sie dokladnie co i jak zanim pojdziesz na spotkanie jak to jest z tym utrzymywaniem itp...masz caly tydzien na odrobienie pracy domowej....

• Odpowiedzi 42
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

cześć wszystkim,za tydzień mam rozmowę i mam pytanie..posiadam zaproszenie od przyjaciulki do której się wybieram i w tym zaproszeniu napisała że ona bedzie moim sponsorem czyli że ona bedzie mnie utrzymywać przez te trzxy tygodnie i jest taki problem że ja pracuje i konsulowi na rozmowie bedzie sie wydawalo dziwne że ja pracuje a jednak ona bedzie mnie utrzymywać..i teraz nie wiem co powiedzieć jeśli mnie spyta o to za co jade lub czemu ona mi to sponsoruje skoro ja pracuje..co mam mu powiedzieć ze ona tylko mnie na miejscu w stanach bedzie utrzymywać a ja sobie bilet kupuje jedynie...?proszę o odp. dziekuje :)

Napisano

Przeniosłam Twój post z wątku o tym, jak wyglądają rozmowy z konsulem (czyli opisy już "po"), do Twojego tematu.

Nie chodź po wszystkich wątkach, proszę, tylko trzymaj się jednego, co? ;)

Napisano

Pytanie nie było, skąd ona jest, tylko skąd się znacie ;)

A wątek o spotkaniach z konsulem przyda Ci się, żeby się zorientować, jakie pytania zadają konsulowie i jak to wszystko wygląda :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...