sly6 Napisano 7 Maja 2013 Zgłoś Napisano 7 Maja 2013 Dragony czy taka przyszlosc zawodowa to zobaczy po paru latach sa tacy ze jada do Chin bo tam wiecej moga cos zrobic-zarobic lub w inne czesci swiata niz maja byc w USA takie sa realia i nic sie na to nie poradzi
Dragony Napisano 7 Maja 2013 Zgłoś Napisano 7 Maja 2013 sly6 wszystko zależy w jakiej dziedzinie Myślę że temat mojej młodej możemy już zamknąć - ja uważam, że na dzień dzisiejszy, nic lepszego niż to HS w NYC , nie mogło się przytrafić Co do szkoły w US - jest to możliwe, możliwe są studia - tylko trzeba wiedzieć jak się do tego zabrać, jakie warunki trzeba spełniać i co dostarczyć uczelni by ta chciała studenta u siebie. I trzeba pamiętać, że to nie jest jak u nas, że uczelniami zaczynasz sie interesować w III klasie liceum - w USA pracujesz na uczelnie od I klasy HS (czyli od klasy 9 )
sly6 Napisano 7 Maja 2013 Zgłoś Napisano 7 Maja 2013 To zamknijmy juz ten temat czas pokaze jak bedzie tak na dzien dziejszy tak jest ,co bedzie na przyszlosc to zobaczysz,zobaczymy
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.