paradoox Napisano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 mój to 26*** To w takim razie ciekawe jaki miesiąc przypadnie na rozmowe w ambasadzie z moim cn Skąd można zaczerpnąć takie dane? O tutaj np. - http://forums.immigration.com/showthread.php?557245-Dv-2014-european-winers-here i tu http://forums.immigration.com/showthread.php?557108-DV-2014-Europe-Winner-High-Case-Number Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angelo Napisano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 to dowiesz sie dopiero jak otrzymasz wiadomość na maila ja poszperałem w necie i znalazłem z tego roku niektóre daty, takze z takim nr jak Ty masz to w tym roku mieli wizyte w ambasadzie kwiecień /maj, ale to wszystko zależy od CN jakie maja wylosowani w Polsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serafina Napisano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 tak wiem bo tez zrobiłam mały research i 26+++ z DV 2013 były zapisane na około maj/czerwiec tego roku. Ja juz wysłałam DS 230 i DSP 122. Jeżeli papiery dojdą, to czy oni mnie o tym poinformują (i np. o ewentualnych nieścisłościach w formularzach)? Czy będę żyła w niepewności przez dłuuugie miesiące.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marekire Napisano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Będzież żyła w niepewności przez długie miesiące ale czas leci szybko. Mozesz wysłać maila albo zadzwonić do KCC ale tam ci powiedza tylko czy dostali papiery czy nie i oczywiście że je przetwarzają. Ja miałem numer 26xxx i właśnie wczoraj byłem na rozmowie ale wydaje mi sie że w DV 2014 te rozmowy mogą być nawet szybciej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serafina Napisano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Dzieki za odp. Tak, ja zadzwonię tam może za jakiś miesiąc - lub dwa. Ale mi si wydaje że jakieś inf może znaleźć się na stronie na którą logowaliśmy się aby sprawdzić czy wylosowano nas... tak przynajmniej gdzieś kiedyś na jakimś forum wyczytałam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marekire Napisano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Tam raczej nie bedzie żadnej informacji aż do czasu kiedy otrzymasz zaproszenie na rozmowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angelo Napisano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Marekire: mógłbyś w skrócie opisać jak przebiegła rozmowa z konsulem? PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mi0706 Napisano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 ej Angelo, zajrzyj na wątek DV 2013 tam kilkanaście osób (conajmniej) opisywało przebieg rozmów, który tak w zasadzie jest trochę "czystą" formalnością! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marekire Napisano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Angelo tu jest mój post http://forum.usa.info.pl/topic/20393-dv-2013-co-po-1-maja-2012pytaniaodpowiedzi/page__st__2400#entry178555 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angelo Napisano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 ok dzięki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.