satelitarna Napisano 17 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 17 Listopada 2013 Powodzenia wszystkim w najbliższych rozmowach. Mało się odzywam, aczkolwiek wszystko staram się czytać. Mam numer 47*** zatem poczekam może nawet do końca lata 2014. No ale nie spieszy mi się. Ktoś wyżej wspominał New Britain. Tak się składa, że znam te okolice i chętnie przyłącze się do spotkania na polance
KasiaJT Napisano 17 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 17 Listopada 2013 Powodzenia wszystkim, ktorzy maja rozmowy w tym tygodniu! Dajcie znac jak wam poszlo. Trzymamy kciuki :-)
AMABO Napisano 18 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 18 Listopada 2013 Cześć. Mój numer to: 21*** Myślicie, że załapię się na rozmowę przed wakacjami? Chciałbym jeszcze zapytać, gdzie można uzyskać informacje odnośnie wszystkich tych dokumentów, które trzeba pokazać na rozmowie. Z tego co czytam na forum, to są też jakieś badania wenerologiczne?! Gdzie je się wykonuje i na co one sa dokładnie? Dzięki.
grzesG Napisano 18 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 18 Listopada 2013 AMABO według moich informacji zebranych po forach i myśleniem bardzo pozytywnym.to na bank będziesz mieć przed wakacjami, myślę że na wiosnę
Michalek Napisano 18 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 18 Listopada 2013 Karta przyznana. W moim przypadku była to tylko formalność, żadnych dodatkowych dokumentów nie potrzebowałem. Podszedłem do okienka na rozmowę z panią konsul, złożyłem przysięgę, złożyłem bodajże dwa podpisy i usłyszałem Gratuluje, zielona karta została przyznana. Później kilka podstawowych pytań i tyle. Stresu było co nie miara, a okazało się, że to bardzo luźna rozmowa z bardzo miłą panią konsul.
grzesG Napisano 18 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 18 Listopada 2013 Gratulacje Michałek, co dalej kiedy wybywasz do US?
Michalek Napisano 18 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 18 Listopada 2013 Dzięki. Planuje wyjechać w marcu lub w kwietniu, chyba do NY.
mi0706 Napisano 18 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 18 Listopada 2013 Cześć. Mój numer to: 21*** Myślicie, że załapię się na rozmowę przed wakacjami? Chciałbym jeszcze zapytać, gdzie można uzyskać informacje odnośnie wszystkich tych dokumentów, które trzeba pokazać na rozmowie. Z tego co czytam na forum, to są też jakieś badania wenerologiczne?! Gdzie je się wykonuje i na co one sa dokładnie? Dzięki. Pewno się załapiesz! A czy ty w ogóle czytałeś instrukcje, które są na http://travel.state.gov/? A zaglądałeś na stronę ambasady? Nie? No to do roboty! i powodzenia
leszekny Napisano 19 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 19 Listopada 2013 Dzięki. Planuje wyjechać w marcu lub w kwietniu, chyba do NY.Michałek gratuluje GCZima w NY nie taka straszna Do zobaczenia za jakies 8 - 9 miesiecy mam nadzieje
CaliforniaMan Napisano 19 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 19 Listopada 2013 Gratulacje Zazdroszcze Wam ;-; Przez 2 lata nie udalo mi sie wylosowac a w tym roku jakos ten czas tak szybko mi lecial ze nie zdazylem zarejestrowac sie do DV-2014
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.