Joanna30 Napisano 11 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2013 Zapraszają dopóki mają wizy do rozdania. Ciężko powiedzieć, czy Cię zaproszą, czy nie. Nastawiaj się na nie, to będziesz mile rozczarowany
grzesG Napisano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2013 Nastawiaj się na nie, to będziesz mile rozczarowany Dobre nastawienie, ale wiesz że jest bardzo trudne bo i tak się o tym mysli. Sam mam wysoki numer bo 41xxx. Liczę że załapie się na ostatni dzwonek we wrześniu. Jeżeli liczby będą szły tak jak teraz po 3500-4000. Powinno dojść do numerów 37-38k. Mam nadzieję, że będziemy jeszcze świadkami dużego skoku numerów, co powinno pomóc. ( wcześniej bywały takie ) Pamiętajmy w tamtym roku nie rozdali wszystkich wiz, w tym szykują się na to by tak było. Dlatego wylosowali dużo więcej osób. Pozostaje nam czekać kwietniowy i majowy bulletin będzie decydujący według mnie :-). Ostatni skok numerów w cale nie jest zły, ale też nie jest dobry - napewno lepszy od pozostałych. Dobrym znakiem jest to że Afryka zwalnia - ( co też tam muszą ludzie przeżywać...? a numery ich sięgają po 70-80k i więcej) również tam jest większy wskaźnik odmów. Europa jak narazie idzie najszybciej.
paradoox Napisano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2013 Dla AF widziałem kilka ponad 100k a największy 116k. Witam Po tym co przeczytałem w tym wątku z moim numerem CN 479xx, raczej nie mam szans na dalszy etap? Czy wiecie może, czy mimo wszystko zapraszają wszystkie numery wylosowane w pierwszym etpie, czy w ogóle już się nie nastawiać na rozmowę np. we wrześniu 2014?Z góry dziękuję za odpowiedz. 47900 to jest 87% maksymalnego numeru dla EU. Można więc powiedzieć że jesteś około 122k wylosowanym. (140000 wylosowanych w loterii * 0,87) W DV2013 było wylosowanych 115k (łącznie z dolosowaniem) a rozdali 47k wiz (łącznie z AOS). Wychodzi na to, że 50k wiz zapełniło by około 122k wylosowanych Matematyka matematyką.. W tej loterii inne regiony idą słabo więc jest szansa że więcej zgarnie EU. Myślę że jest realna szansa na powodzenie z Twoim numerem. Zapowiada się ciekawa końcówka loterii.
grzesG Napisano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2013 Zapowiada się ciekawa końcówka loterii. Jednym słowem Paradoox lubi emocje :-)
czeslove Napisano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 12 Grudnia 2013 Super dziekuję za wszystkie odpowiedzi:) Pozdrawiam!
grzesG Napisano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 12 Grudnia 2013 Oficjalniehttp://www.travel.state.gov/visa/bulletin/bulletin_6228.html
uslow Napisano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 12 Grudnia 2013 Oficjalnie http://www.travel.state.gov/visa/bulletin/bulletin_6228.html Czyli u mnie (u nas) luty
szumka Napisano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 12 Grudnia 2013 uslow to może się spotkamy wychodzi na to że my też w lutym
uslow Napisano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 12 Grudnia 2013 Zgadamy się. Do NYC też można się tym samym lotem wybrać
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.