Ironia Losu Napisano 18 Marca 2014 Zgłoś Napisano 18 Marca 2014 A co takiego wyjątkowego jest w stanie Illinois ? Ja bardziej celuję w Virginia, jesli Bóg pozwoli. A staram sie Go usilnie przekonać
paradoox Napisano 18 Marca 2014 Zgłoś Napisano 18 Marca 2014 Jednym może się tam po prostu podobać a inni może mają tam rodzinę/znajomych i stąd ten wybór. Pewnie znajdzie się jeszcze masa innych powodów Ja celuje w NJ. Mam nadzieje że się uda.
anka89 Napisano 19 Marca 2014 Zgłoś Napisano 19 Marca 2014 pod jaki adres mam wyslas email z dokumentami do KKC?? wysylam pod taki KKCDV@state.gov i pisza ze jest zly .
medeski Napisano 19 Marca 2014 Zgłoś Napisano 19 Marca 2014 pod jaki adres mam wyslas email z dokumentami do KKC?? wysylam pod taki KKCDV@state.gov i pisza ze jest zly . Zrobilas literowke- KCCDV@state.gov
grzesG Napisano 19 Marca 2014 Zgłoś Napisano 19 Marca 2014 Według mnie Illinois jest dobre na start, później można się przenieść gdzieś indziej
kzielu Napisano 19 Marca 2014 Zgłoś Napisano 19 Marca 2014 Tak z ciekawosci to co jest takiego dobrego w Illinois na start czego nie ma w innych stanach ?
tomey Napisano 19 Marca 2014 Zgłoś Napisano 19 Marca 2014 Kzielu, to było retoryczne pytanie, prawda?
jkb Napisano 19 Marca 2014 Zgłoś Napisano 19 Marca 2014 Ja mieszkam w Indianie, do pracy dojezdzam do Chicago, ale jakos nic "specjalnego" tutaj nie widze, czego by nie bylo w innych stanach/miastach... A jestesmy tu tylko dlatego, ze tu mieszkala moja zona i jej rodzina.
grzesG Napisano 19 Marca 2014 Zgłoś Napisano 19 Marca 2014 Kzielu, to było retoryczne pytanie, prawda? Według mnie to była czysta złośliwość dlatego nie odpowiadam Wyraziłem swoje zdanie, nie muszę nikomu nic uzasadniać. Pozdro !
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.