uslow Napisano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2014 Tak, ID z TNT to ten wydruk z kodem/kodami kreskowymi i numerem/numerami ID (jeden kod kreskowy+ jeden numer na jedną osobę). Co do tego, że w niektórych przypadkach decyzje zapadają jeszcze przed rozmową z konsulem, też jestem tego samego zdania. Po wstępnym sprawdzeniu dokumentów głównego aplikanta (mojej żony) otrzymaliśmy wydruk w języku polskim z zamieszczonymi na nim numerami naszych zielonych kart, oczym zostaliśmy poinformowani przez pracownika ambasady sprawdzającego dokumenty. Leci ktoś z Was do NYC w lipcu lub sierpniu 2014?
serafina Napisano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2014 a propos TNT Jest tam coś takiego: UID i obok kod kreskowy Typ wizy: DV1 Też tak macie?
leszekny Napisano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2014 a propos TNT Jest tam coś takiego: UID i obok kod kreskowy Typ wizy: DV1 Też tak macie? dokładnie tak Jest jeszcze pole nad ktorym sie zastanawiam czy jest dobrze: Cel podroży: POLAND NVC Scheduled Appoitment Dla Dependents jest tylko Imie i Nazwisko, Nr paszportu oraz UID z kodem kreskowym Leci ktoś z Was do NYC w lipcu lub sierpniu 2014? jak wszystko pójdzie dobrze to my
uslow Napisano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2014 DV-1 to główny aplikant, DV-2 to współmałżonek aplikanta, DV-3 to dziecko. To powodzenia na rozmowie, zgadamy się jeszcze przed lipcem jakby coś : A tymczasem...
leszekny Napisano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2014 DV-1 to główny aplikant, DV-2 to współmałżonek aplikanta, DV-3 to Czyli ja jako dependent od mojej zony tez muszę sie zajestrowac z DV2, czy wystarczy ze zostałem dopisany przy rejestracji zony na ustraveldoc?
uslow Napisano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2014 Twoja żona jako wylosowany aplikant to DV-1, Ty jako jej mąż to DV-2. Też mam DV-2 Jeśli jesteś podpięty pod żonę to będziesz ujęty na potwierdzeniu w wersji pdf, tzn. pod imieniem i nazwiskiem, numerem paszportu, kodem kreskowym i numerem UID żony powinno być Twoje imię i nazwisko, numer Twojego paszportu, kod kreskowy i Twój numer UID.
leszekny Napisano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2014 Czyli siebie rejestrowales oddzielnie? My przy rejestracji dodalismy tylko mnie jak "dependent" i kody kreskowe z numerami mamy na jednym dokumencie. Nigdzie nie wybieralismy dla mnie DV2
uslow Napisano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2014 Nie, razem z córką byliśmy podpięci pod rejestrację mojej żony. Jeżeli jesteście razem na jednym dokumencie to wszystko jest ok, trochę już nie pamiętam tych szczegółów rejestracji, jakie tam dokładnie były okna do wypełnienia. Żona-aplikant ma mieć visa class DV-1, a Ty DV-2 na wygenerowanym do wydruku potwierdzeniu.
karusek Napisano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2014 no też coś z tym aktem urodzenia?! niby nie tak drogo ale zastanawiałam się za co płacę 30zł za jakiś dziadowski wydruk... w bazie traktatowej MSZ jakiś lipny ten link A! Zapomniałam dodać, że już wszyscy mamy wizy, odebraliśmy paszporty z TNT. Poszło gładko chociaż zapomniałam dwóch dokumentów Nie ma się co stresować Tak przepraszam, nie sprawdzilem linki do MSZ, kiedys byl aktywny. ale mozna sprawdzic w ISAP, link ponizej. http://isap.sejm.gov.pl/VolumeServlet?type=wdu&rok=2009&numer=046
Gość miqhs Napisano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2014 dokładnie tak Jest jeszcze pole nad ktorym sie zastanawiam czy jest dobrze: Cel podroży: POLAND NVC Scheduled Appoitment Dla Dependents jest tylko Imie i Nazwisko, Nr paszportu oraz UID z kodem kreskowym jak wszystko pójdzie dobrze to my My na 100% w lipcu
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.