Skocz do zawartości

Dv 2014 - Co Po 1 Maja 2013? Pytania I Odpowiedzi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,9 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

runawaybrode a gdzie robiłeś badania? miałeś dodatkowe szczepienia?

Ja dzwoniłam do lekarza na wilanowie w Warszawie i tam mi powiedzieli że od 1 października b.r. zmieniły się nieco zasady badań- ale ze jeszcze nie są chyba podane na stronie. Mam nadzieję nie będą nas szczepić kilkoma szczepionkami naraz:) grypa itp.

Napisano

runawaybrode a gdzie robiłeś badania? miałeś dodatkowe szczepienia?

Ja dzwoniłam do lekarza na wilanowie w Warszawie i tam mi powiedzieli że od 1 października b.r. zmieniły się nieco zasady badań- ale ze jeszcze nie są chyba podane na stronie. Mam nadzieję nie będą nas szczepić kilkoma szczepionkami naraz:) grypa itp.

W sylfium, dodatkowych szczepień nie miałam żadnych, bo wszystko już kiedyś było. Jak to zmieniły się zasady badań? To czego oni jeszcze chcą? MRI ?:)

Napisano

To już? Cholera a my w lesie z papierami. Mam nadzieję, ze Ambasada wyśle nam wszystko stosownie wcześniej :) No właśnie, ile mieliście czasu między wizytą a informacją o wizycie?

Piszcie jak było, samo otrzymanie wizy to przecież dopiero początek :)

Napisano

To już? Cholera a my w lesie z papierami. Mam nadzieję, ze Ambasada wyśle nam wszystko stosownie wcześniej :) No właśnie, ile mieliście czasu między wizytą a informacją o wizycie?

Piszcie jak było, samo otrzymanie wizy to przecież dopiero początek :)

Tylko pamiętaj, że ambasada nic Ci nie wyśle. Tylko KCC wyślę Ci maila z info o rozmowie. I to będzie cała karespondencja z tobą!

Napisano

Jak zwał tak zwał, czy wyśle Ambasada, czy KCC, ważne, żeby tego nie przeoczyć gdzies w spamie :)

Poza tym KCC na kilka maili w stylu "czy doszły papiery" odpisuje wciąż, że nie ma czasu...

Napisano

no to poza tym możesz jeszcze sprawdzać samemu na stronie, czy jest już zmiana statusu. Niektórzy tak mieli, że KCC wogóle nie odpowiedziało, a status już dawno był inny i było info o rozmowie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...