jkb Napisano 24 Maja 2013 Zgłoś Napisano 24 Maja 2013 Nie bede sie z wami klocil bo mi sie nie chce, mam swoje zdanie, wkrecajcie ludziom dalej zeby ich zniechecic do jechania do USA:) lub po wizy, bo to jest wasze zadanie na tym forum , 3majcie tak dalej :)/> nikt nikogo nie zniecheca... wrecz zachecamy do wyjazdu, po wize, itp. nikt tu nikomu nie robi zlosciwosci ani nie zniecheca do zobaczenia ameryki, ale niech do diaska robi to zgodnie z prawem i istniejacymi procedurami...
gal Napisano 24 Maja 2013 Zgłoś Napisano 24 Maja 2013 To po co Obama daje tym ludziom mozliwosc otrzymania obywatelstwa??? kto daje przestepcom mozliwosc legalnego zycia??? odpowiedz. Forum jest skorumpowane i tyle Po to aby zapewnic lewakom "glosy wyborcze".
Jackie Napisano 24 Maja 2013 Zgłoś Napisano 24 Maja 2013 Dajcie spokój, gadacie z frustratem który wizy nie dostał... i nie ma gdzie się wyżalić
Anubis Napisano 25 Maja 2013 Zgłoś Napisano 25 Maja 2013 Po to aby zapewnic lewakom "glosy wyborcze". Chodzi o głosy Latynosów, i bardziej są one potrzebne Republikanom. Obama nic by nie wskórał żeby Republikanie nie uprzytomniliby sobie po ostatnich wyborach że Latynosi na nich nie głosują, więc chcą ich sobie zjednać. Reformę imigracyjną proponował też Bush, ale wtedy to do Republikanów nie docierało.
mat.kaw Napisano 25 Maja 2013 Zgłoś Napisano 25 Maja 2013 Dajcie spokój, gadacie z frustratem który wizy nie dostał... i nie ma gdzie się wyżalić HAHAHA Ty rezydenciku ja akurat to juz mam GREEN CARD )) kolejny "rezydencik" forum...... niedlugo to tu nie bedzie zwyklych smiertelników tylko sami wielcy REZYDENCI <LOL>
jkb Napisano 25 Maja 2013 Zgłoś Napisano 25 Maja 2013 HAHAHA Ty rezydenciku ja akurat to juz mam GREEN CARD )) To taki szpan czy co? Serio, nie musisz wszystkim po kolei ubliżać, sam sobie świadectwo wystawiasz... kolejny "rezydencik" forum...... niedlugo to tu nie bedzie zwyklych smiertelników tylko sami wielcy REZYDENCI <LOL> Tak jak i zawsze będą takie przygłupaski jak Ty
mat.kaw Napisano 25 Maja 2013 Zgłoś Napisano 25 Maja 2013 To taki szpan czy co? Serio, nie musisz wszystkim po kolei ubliżać, sam sobie świadectwo wystawiasz... Tak jak i zawsze będą takie przygłupaski jak Ty Ktoś komuś ubliża?? .....ja szpanuje? .....czy wy??..... Rezydenci?? jak widzisz ja pisze na tym forum glownie w imieniu tych ludzi co nie maja takiego przywileju i starają sie o wize, czy tez o to zeby pojechac do USA, pisze im zeby sie nie zalamywali tylko probowali bo wszystko jest dla ludzi.... nawet nielegalny pobyt, ktory daje zarobienie dobrej kasy:)) Dla wszystkich którzy chcą jechac a wstrzymuja sie bo przeczytali to co tu piszą Ci smieszni rezydenci: JEDŹCIE, ZARABIAJCIE, ZWIEDZAJCIE i PRZYWOŹCIE KASE DO POLSKI!! Pozdrawiam
KaeR Napisano 25 Maja 2013 Zgłoś Napisano 25 Maja 2013 Dla wszystkich którzy chcą jechac a wstrzymuja sie bo przeczytali to co tu piszą Ci smieszni rezydenci: JEDŹCIE, ZARABIAJCIE, ZWIEDZAJCIE i PRZYWOŹCIE KASE DO POLSKI!! Pozdrawiam Popieram!!! Już nas Brytyjczycy nazywają Meksykiem Europy ale trzeba myśleć globalnie i uderzyć na rynki amerykańskie.
jkb Napisano 25 Maja 2013 Zgłoś Napisano 25 Maja 2013 Ktoś komuś ubliża?? .....ja szpanuje? .....czy wy??..... Rezydenci?? No zdrobnienie "rezydencik" na pewno nie jest zbytnim przejawem szacunku... jak widzisz ja pisze na tym forum glownie w imieniu tych ludzi co nie maja takiego przywileju i starają sie o wize, czy tez o to zeby pojechac do USA, Nie... piszesz wyłącznie w swoim imieniu. Nie wiem, czy ktoś jeszcze chciałby się identyfikować z tonem i arogancją, którymi sobą przedstawiasz... pisze im zeby sie nie zalamywali tylko probowali bo wszystko jest dla ludzi.... nawet nielegalny pobyt, ktory daje zarobienie dobrej kasy:)) A jak zabraknie Ci tej kasy to idź ukradnij, w końcu łamanie prawa jest ok. Dla wszystkich którzy chcą jechac a wstrzymuja sie bo przeczytali to co tu piszą Ci smieszni rezydenci: JEDŹCIE, ZARABIAJCIE, ZWIEDZAJCIE i PRZYWOŹCIE KASE DO POLSKI!! Pozdrawiam Oczywiście, nie zapomnijcie tylko o odpowiedniej wizie Pozdrawiam
mat.kaw Napisano 25 Maja 2013 Zgłoś Napisano 25 Maja 2013 Ktoś pisze o kradnieciu? chyba Ty wlasnie, wez sie ogarnij, jak Ty nazywasz osobe- przestępca, ktora placi podatki, mimio tego ze jest nielegalnie to szacunek dla Twojej glowy. Życze tym osobom zeby Obama dał im obywatlstwo a wtedy to tak z Was bede smial na tym forum ze masakra Jedyny rezydent tego forum z ktorego zdaniem bede sie liczyl do KAER!!!! POZDRO!!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.