Joanna30 Napisano 25 Maja 2013 Zgłoś Napisano 25 Maja 2013 Ktoś pisze o kradnieciu? chyba Ty wlasnie, wez sie ogarnij, jak Ty nazywasz osobe- przestępca, ktora placi podatki, mimio tego ze jest nielegalnie Jak już mówiłam, jeśli dla Ciebie osoba, która łamie prawo (nielegalny pobyt i praca na wizie do tego nie przeznaczonej to nadal łamanie prawa, nawet jeśli płaci się podatki), nie jest przestępcą, to nie mamy o czym rozmawiać. Możesz śmiać się, ile tylko chcesz, jeśli Obama da tym osobom obywatelstwo. Możesz nawet pęknąć ze śmiechu, a i tak nie sądzę, żeby na kimkolwiek na tym forum robiło to wrażenie.
mat.kaw Napisano 25 Maja 2013 Zgłoś Napisano 25 Maja 2013 No na Was na pewno nie.... rezydenciki, ale na innych myśle ze tak
Joanna30 Napisano 25 Maja 2013 Zgłoś Napisano 25 Maja 2013 HAHAHA Ty rezydenciku ja akurat to juz mam GREEN CARD )) Serio? A jeszcze tydzień temu pisałeś, że planujesz się wybrać po nową wizę na początku czerwca, bo stara straciła już ważność... No na Was na pewno nie.... rezydenciki, ale na innych myśle ze tak Widzę, że nawet nie wiesz, skąd się biorą tytuły nadawane użytkownikom forum (typu "rezydent"), no ale jakoś mnie to nie dziwi...
pelasia Napisano 25 Maja 2013 Zgłoś Napisano 25 Maja 2013 Moim zdaniem wątek powinien zostać zamknięty. Wszyscy zaczniemy zaraz na siebie krzyczeć lol. Z niektórymi nie ma co dyskutować, bo i tak myślą sobie co myślą i zdania swojego nie zmienia.
Joanna30 Napisano 25 Maja 2013 Zgłoś Napisano 25 Maja 2013 Też tak myślę, dlatego wątek zamykam. Przynajmniej na razie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.