Misuzu Napisano 7 Września 2013 Zgłoś Napisano 7 Września 2013 TAk, Kasia, urzednicy wg mnie są w większości w porzadku. Mimo ze nie przyznano mi b2 przy wywiadzie miałam wrazenie, że Pan konsul rzeczywiście stara się zrobic jak najlepiej, ale w mojej sytuacji nie mógł. Jak mi odmawiał wizy to wydawało sie, ze rzeczywiscie jest mu przykro, że musi odmówić, albo... jest dobrym aktorem Zazdroszczę i jeszcze raz gratuluję! Muszę sie jeszcze nauczyc oderwac troche mysli, żeby ciagle nie myśleć o tym NOA2 xD
KasiaHania Napisano 7 Września 2013 Zgłoś Napisano 7 Września 2013 Oj ja 5 razy dziennie sprawdzałam strone czekając na Noa2 xD pozniej wszystko poleciało szybciutko i ta intensywnosc zmeczyła mnie bardzo. A ja tez miałam odmowe przy turystycznej wiec rozumiem ze sie boisz i masz jakby złe doswiadczenia. Mnie rowniez Pan konsul nie dał....moze kobitki są milsze
Misuzu Napisano 7 Września 2013 Zgłoś Napisano 7 Września 2013 Oo.. To troche mnie pocieszylas tez. Nie musze sie martwic o ta odmowe b2. Chociaz i tak mowilam ze chce jechac do chlopaka wiec bez obaw :-P To na imigracyjnym jest tylko Pani konsul? Bo wszyscy pisza ze byla mila Pani heh Moze to bedzie meczace ale ja juz chce ta intensywnosc! Chociaz bedzie sie cos dzialo :-)
KasiaWawaa Napisano 7 Września 2013 Zgłoś Napisano 7 Września 2013 ja bylam sama na rozmowie, bylo bardzo milo aaa i pamietajcie by nie brac torebki, bo ja wzielam, ochroniarz kazal mi ja gdzies zostawic jakis pan powiedizal, ze mozna zostawic w punkcie foto na przeciw, kasuja 10 zl niezly biznes tam sie kreci
Misuzu Napisano 7 Września 2013 Zgłoś Napisano 7 Września 2013 Widzialam ten foto punkt. Pomyslalm " to tutaj wszyscy zostawiaja swoje rzeczy :-D "
Magda10 Napisano 23 Września 2013 Zgłoś Napisano 23 Września 2013 bardzo miła Pani Konsul. Pięć minut rozmowy i jest wiza. 16 października wylot.
freja Napisano 23 Września 2013 Autor Zgłoś Napisano 23 Września 2013 bardzo miła Pani Konsul. Pięć minut rozmowy i jest wiza. 16 października wylot.Swietnie! Gratuluje! Do jakiego stanu lecisz?
Magda10 Napisano 23 Września 2013 Zgłoś Napisano 23 Września 2013 Dzięki.Południowa Dakota - mało popularny rejon tu na forum.
Misuzu Napisano 23 Września 2013 Zgłoś Napisano 23 Września 2013 Gratuluje! Bardzo szybko miałaś interview od wysłania papierów z NVC. Sama byłaś w ambasadzie? No i powiedz jakie miałaś pytania
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.