Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

jesli chcesz leciec znow do USA to staraj sie o wize turystyczna

na wizie tranzytowej mozesz byc chyba 26 dni na terenie USA i leciec dalej ;)

Napisano

dzieki :) ale teraz moje pytanie czy lepiej kupic bilet po dostaniu wizy czy przed? bo mialam zamiar kupic bilet teraz ale jednak troche sie boje ze moge nie dostac wizy i wtedy wystapia dodatkowe oplaty dot zmiany biletu itd

z tego co czytalam to mozna nie dostac wizy za "male wiezi z krajem"... ja mieszkam w londynie ;) czyli mam te male wiezi ;) ale z 2 str bylam juz w usa i wrocilam na czas i bez problemu.... nie wiem co o tym myslec? jakies rady?

Napisano

dzieki :) ale teraz moje pytanie czy lepiej kupic bilet po dostaniu wizy czy przed? bo mialam zamiar kupic bilet teraz ale jednak troche sie boje ze moge nie dostac wizy i wtedy wystapia dodatkowe oplaty dot zmiany biletu itd

z tego co czytalam to mozna nie dostac wizy za "male wiezi z krajem"... ja mieszkam w londynie ;) czyli mam te male wiezi ;) ale z 2 str bylam juz w usa i wrocilam na czas i bez problemu.... nie wiem co o tym myslec? jakies rady?

Generalna zasada: po otrzymaniu wizy.

Napisano

jesli chcesz leciec znow do USA to staraj sie o wize turystyczna

na wizie tranzytowej mozesz byc chyba 26 dni na terenie USA i leciec dalej ;)

To nie wiem po co ludzie wystepuja o turystyczna - przeciez wieksze szanse sa na tranzytowa. ;)

Napisano

znajomy dostal taka wize bez problemu ;)

i to na 10 lat :) tranzytowa chociaz lecial 1 raz .

rromy byles,wrociles na czas i to jest plus,plusy :)

do tego masz wykazac zwiazki ale z UK a nie z Polska :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...