Big Napisano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2013 Mysle, ze 3-4 dni w Miami, to nie jest juz tranzyt...
rromy Napisano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2013 dlatego mysle o wizie turystycznej. myslicie ze beda problemy przy mojej sytuacji?
sly6 Napisano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2013 jesli chcesz leciec znow do USA to staraj sie o wize turystyczna na wizie tranzytowej mozesz byc chyba 26 dni na terenie USA i leciec dalej
rromy Napisano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2013 dzieki ale teraz moje pytanie czy lepiej kupic bilet po dostaniu wizy czy przed? bo mialam zamiar kupic bilet teraz ale jednak troche sie boje ze moge nie dostac wizy i wtedy wystapia dodatkowe oplaty dot zmiany biletu itd z tego co czytalam to mozna nie dostac wizy za "male wiezi z krajem"... ja mieszkam w londynie czyli mam te male wiezi ale z 2 str bylam juz w usa i wrocilam na czas i bez problemu.... nie wiem co o tym myslec? jakies rady?
KaeR Napisano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2013 dzieki ale teraz moje pytanie czy lepiej kupic bilet po dostaniu wizy czy przed? bo mialam zamiar kupic bilet teraz ale jednak troche sie boje ze moge nie dostac wizy i wtedy wystapia dodatkowe oplaty dot zmiany biletu itd z tego co czytalam to mozna nie dostac wizy za "male wiezi z krajem"... ja mieszkam w londynie czyli mam te male wiezi ale z 2 str bylam juz w usa i wrocilam na czas i bez problemu.... nie wiem co o tym myslec? jakies rady? Generalna zasada: po otrzymaniu wizy.
Big Napisano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2013 jesli chcesz leciec znow do USA to staraj sie o wize turystyczna na wizie tranzytowej mozesz byc chyba 26 dni na terenie USA i leciec dalej To nie wiem po co ludzie wystepuja o turystyczna - przeciez wieksze szanse sa na tranzytowa.
sly6 Napisano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2013 znajomy dostal taka wize bez problemu i to na 10 lat tranzytowa chociaz lecial 1 raz . rromy byles,wrociles na czas i to jest plus,plusy do tego masz wykazac zwiazki ale z UK a nie z Polska
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.