Skocz do zawartości

Niagara Falls

pepeaz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Co warto zobaczyc po drodze z Chicago do Niagara Falls oraz w Toronto i okolicach?

No niestety, niespecjalnie jest co oglądać. Czeka Cię osiem godzin całkiem monotonnej jazdy ;) O Toronto się nie wypowiem, bo nie byłem.
Napisano

No niestety, niespecjalnie jest co oglądać. Czeka Cię osiem godzin całkiem monotonnej jazdy ;) O Toronto się nie wypowiem, bo nie byłem.

W Toronto też nic specjalnego nie ma, oprócz paru niezłych knajp. Zaznaczam jednak że jestem uprzedzona - nie lubię Toronto ;)

Napisano

W Toronto też nic specjalnego nie ma, oprócz paru niezłych knajp. Zaznaczam jednak że jestem uprzedzona - nie lubię Toronto ;)

Odezwij sie jak bedziesz nastepnym razem to pokaze Ci pare fajnych miejsc. Tez nie jestem wielkim fanem, ale moze to te wszechobecne korki :)

Napisano

Odezwij sie jak bedziesz nastepnym razem to pokaze Ci pare fajnych miejsc. Tez nie jestem wielkim fanem, ale moze to te wszechobecne korki :)

B. lubię Kanadę i wiele miejsc mi sie podobało, ale Toronto jakoś nie ma klimatu...

Napisano

Dzieki wszystkim i zapytam inaczej. Mam tydzien do zagospodarowania w Chicago. Niagara Fals obowiazkowo musze zobaczyc. Sears Tower widzialem i downtown Chicago tez. Co jeszcze warto zobaczyc w okolicach Chicago, Michigan

Napisano

W Chicago zobacz: Navy Pier, Skydeck / Sears Tower, Shedd Aquarium, Art Institute, Field Museum, Museum of Science and Industry, Millennium Park. Polecam kupić CityPass.

Pozdrawiam

Napisano

W Chicago jest wiele do ogarniecia.

Po drodze z Chicago na Nagiara Fall mozesz robic sobie stopy w duzych miastach...po drodze pare jest. Chyba, ze chcesz jednym ciągiem szybko przejechac ten odcienk.

• 1 miesiąc później...
Napisano

Jechałem tą trasą w 2006 roku i za bardzo nie było na czym oka zawiesić... Sama Niagara robi wrażenie ale straszna komercja.... takie amerykańskie krupówki :)

• 3 tygodnie później...
Napisano

Niagare to trzeba z Kanadysjskiej strony zobaczyc bo z Amerykanskiej to prawie nic nie widac. No i jeszcze warto zobaczyc jak zagospodarowana jest strona Kanadyjska - hotele, casyna itp.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...