pepeaz Napisano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2013 Co warto zobaczyc po drodze z Chicago do Niagara Falls oraz w Toronto i okolicach?
jkb Napisano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2013 Co warto zobaczyc po drodze z Chicago do Niagara Falls oraz w Toronto i okolicach?No niestety, niespecjalnie jest co oglądać. Czeka Cię osiem godzin całkiem monotonnej jazdy O Toronto się nie wypowiem, bo nie byłem.
Jackie Napisano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2013 No niestety, niespecjalnie jest co oglądać. Czeka Cię osiem godzin całkiem monotonnej jazdy O Toronto się nie wypowiem, bo nie byłem. W Toronto też nic specjalnego nie ma, oprócz paru niezłych knajp. Zaznaczam jednak że jestem uprzedzona - nie lubię Toronto
Rademedes Napisano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2013 W Toronto też nic specjalnego nie ma, oprócz paru niezłych knajp. Zaznaczam jednak że jestem uprzedzona - nie lubię Toronto Odezwij sie jak bedziesz nastepnym razem to pokaze Ci pare fajnych miejsc. Tez nie jestem wielkim fanem, ale moze to te wszechobecne korki
Jackie Napisano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2013 Odezwij sie jak bedziesz nastepnym razem to pokaze Ci pare fajnych miejsc. Tez nie jestem wielkim fanem, ale moze to te wszechobecne korki B. lubię Kanadę i wiele miejsc mi sie podobało, ale Toronto jakoś nie ma klimatu...
pepeaz Napisano 23 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2013 Dzieki wszystkim i zapytam inaczej. Mam tydzien do zagospodarowania w Chicago. Niagara Fals obowiazkowo musze zobaczyc. Sears Tower widzialem i downtown Chicago tez. Co jeszcze warto zobaczyc w okolicach Chicago, Michigan
jkb Napisano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2013 W Chicago zobacz: Navy Pier, Skydeck / Sears Tower, Shedd Aquarium, Art Institute, Field Museum, Museum of Science and Industry, Millennium Park. Polecam kupić CityPass. Pozdrawiam
ilya_ Napisano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2013 W Chicago jest wiele do ogarniecia. Po drodze z Chicago na Nagiara Fall mozesz robic sobie stopy w duzych miastach...po drodze pare jest. Chyba, ze chcesz jednym ciągiem szybko przejechac ten odcienk.
karus Napisano 26 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 26 Lipca 2013 Jechałem tą trasą w 2006 roku i za bardzo nie było na czym oka zawiesić... Sama Niagara robi wrażenie ale straszna komercja.... takie amerykańskie krupówki
Gucio Napisano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 15 Sierpnia 2013 Niagare to trzeba z Kanadysjskiej strony zobaczyc bo z Amerykanskiej to prawie nic nie widac. No i jeszcze warto zobaczyc jak zagospodarowana jest strona Kanadyjska - hotele, casyna itp.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.