Dominik Ch Napisano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2013 Witam jaką mam szanse na wyjazd do USA jeżeli jestem chrzestnym dziecka którego urodziło sie w USA .Czy mam szanse na zielona kartę czy wyjazd na określony czas ewentualnie na jak długo i jaki jest czas oczekiwania . Może ktoś dokładnie opisać ten system ?
kzielu Napisano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2013 Bez jaj. Nie masz zadnych szans, pytanie zadales absurdalne. Rodzice dziecka moga byc przez nie sponsorowani jak bedzie mialo 21 lat, a Ty nie jestes zadna rodzina...
Joanna30 Napisano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2013 Takie więzy rodzinne nie kwalifikują się do sponsorowania rodzinnego. Członkowie najbliższej rodziny obywatela USA Inne wizy rodzinne
sly6 Napisano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2013 co do wyjazdu to mozesz jechac turystycznie mozesz tez wyslac zgloszenie na loterie wizowa..poczytasz o tym na form.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.