dzoana Napisano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 27 Czerwca 2013 Nie chce mi się dzownić tak wcześnie na infolinię ale zapewne kilka osób zaglądających tu mają ustalone terminy, stąd moje pytanie macie już rezerwacje na końcówkę lipca lub sierpień w Warszawie? Czy jeżeli planuję wybrać się na spotkanie w sierpniu (połowa) muszę już zacząc działać? Zazwyczaj poza okresem wakacyjnym czeka się koło 3-7 dni więc zastanawiam się jak to jest teraz.
haneczka019 Napisano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 27 Czerwca 2013 Nie musisz dzwonić, możesz się zarejestrować na stronie i sprawdzić dostępne terminy.
spicyvanilla Napisano 1 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 1 Lipca 2013 Ktoś ostatnio się umawiał i może powiedzieć, kiedy były najbliższe terminy? Zależy mi na czasie, załatwiam wszystko dla dwóch osób z rodziny, jesteśmy przed wpłatą więc nie mogę sama sprawdzić online.
sly6 Napisano 2 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 2 Lipca 2013 mozesz zadzwonic na infolinie i zobaczyc jak jest z terminami.
depciak Napisano 2 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 2 Lipca 2013 24 czerwca zlozylem wniosek i najblizszy termin mialem na 8 lipca.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.